10 jele, hogy tükörlelked ott van a közeledben! Ismerd fel őt!

Mindenkinek van tükörlelke, vagy más néven ikerlángja. Ezek a személyek fontos szerepet töltenek be az életünkben, azonban nem mindig vesszük észre a közelségüket.

A találkozásuk csak akkor valósulhat meg, ha mindketten felkészültek rá. Mit jelent ez? – azt, hogy amikor eljön az idő, felismerik és lelkeik ujjongva köszöntik egymást. Ez az, amikor mindketten a spirituális felébredés egyazon szintjén vannak. Ideális eset, de ez a ritkább. A jellemzőbb az, amikor először a nő szívében ébred a felismerés. Az öröm és az a megfoghatatlan boldogság, amelyre nehéz szavakat találni. Mert olyan földöntúli az érzés, melyet talán ahhoz lehet hasonlítani, mikor egy kisbaba a világra jön, maga a Csoda.

Lássuk melyek a jelei, hogy tükörlelkünk a közelünkben van!

8 thoughts on “10 jele, hogy tükörlelked ott van a közeledben! Ismerd fel őt!

 1. AvatarÉva Juhász

  aHÁNY EMBER aNNYI FORMÁBAN tÁROLKOZIK KI eRRE A NEM MINDENAPI vILÁGI DOLGOKRA A vILÁGBAN !!

  eZÉRT IS HÍVOM ÉN EZEKET AZ EMBEREKET VILÁGIAKNAK !

  E VILÁGIAK VAGY NEM E VILÁGIAK ??
  AZT NEM NEKEM A POSZTOM ELDÖNTENI !

  Reply
 2. AvatarLőrincz Vilmosné

  Ez valóban így van. Én hála a jó Istennek rátaláltam a tükörlelkemre. Ez egészen biztos de szerintem a tükörlelkem még valahogy nem érzi???Köszönöm drága jó Istenem Te tudod, hogy ez így igaz ahogy én leírtam.L

  Reply
 3. Avatarzsikla Ildikó

  Ha akit útáltam és pár év múlva szerelmes lettem Belé is a téma körhöz tartozik akkor működő képes amit a fentiekben olvastam! Igaz a mái napig nem tud róla,így semmilyen kapcsolat nincs köztünk.

  Reply
 4. Avatarzsikla Ildikó

  Biztos,hogy működő képesek az olvasottak én még nem tapasztaltam meg.

  Reply
 5. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Én még nem Találkoztam Vele , de nagyon szeretném ,hogy megismerjem !

  Reply
 6. AvatarBajczik Ferencne

  Koszonom szepen nagyon hasznos volt szamomra! Igen a szem a lelektukre! Igen es azert latjuk még a szembe a tükör lelket, és az valami felemelő érzés! Imádom!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..