ASZTROLÓGIA

11 dolog, amit eddig nem tudtál az Ikrekről

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az örökké pozitív, vidám, élt-igenlő csillagjegy. Egy olyan csillagjegyről van szó, amely minden ember életébe szükséges akár barát, akár párkapcsolat, akár családtag személyében. Annyira szerethetőek, hogy ha te magad vagy Ikrek, akkor is kell, hogy legyen körülötted egy másik, hogy egymást erősíthessétek.

Íme, azok a tulajdonságok, amik a legjellemzőbbek ennek a zodiákusnak a szülötteire.

Napindítás

Az Ikrek majdhogynem az ébresztőóra előtt felkel és már alig várja, hogy azonnal értesülhessen róla, mi történik a világban. Végigpörgeti a közösségi oldalakat, körbeölelgeti a családtagjait és indul is bele a nagyvilágba.

Ha egy heggyel találkozik szembe

Szó szerint és átvitt értelemben is örülni tud neki. A hegyre fel kell mászni, tehát jót tehet a fizikai erőnlétének. A hegy megmászása közben oly sok mindennel találkozhat, hogy már maga az élmény is megérte, még ha a hegy túloldalán nem is oly szép a táj. Az útnak is ugyanannyira örül, mint a megérkezésnek.

Legkedvesebb tulajdonsága

Annyira tud örülni még a legapróbb dolgoknak is, amiket mások szinte észre sem vesznek, hogy az bámulatba ejtő. Ilyenkor fülig ér a szája és szinte magához tudná ölelni az egész világot.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

11 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!