11 dolog, amit eddig nem tudtál az Ikrekről

Mitől lehet dühös?

Ha valaki elárulja, ha valaki nem mer vele őszinte lenni. Az is fel tudja bosszantani, ha nem az ő szájíze szerint történnek a dolgok. Ha ő boldog, akkor mások is legyenek azok, ha ő szomorú, akkor más sem érezheti magát jobban, különben felbosszantja az ellentét. Ebben talán változhatna, mert bármennyire is szeretné, nem körülötte forog a világ.

Gonoszsági fok?

Szánt szándékkal soha nem lenne képes ártani senkinek. Egyszerűen szeret mindenkit, aki az útjába kerül. Nagyon meg kell bántani ahhoz, hogy valakit ne kedveljen, de cserébe ő akkor sem utálkozik, sőt sokszor a kiváltó okon is elgondolkozik. Ha betelik a pohár, ki tud csattanni, de a haragja azonnal elillan.

Pletyka faktor?

Az igaz, hogy szeret sokat beszélni, a társaság középpontjában lenni és mindenről tudni egy időben, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindent ki is kotyog, ami a tudomására jut. Főleg nem akkor, ha nagy horderejű dologról van szó, amivel árthat másnak.

Hiszti faktor?

Nem hisztisek, ez az igazság. Nagyon lazán állnak a dolgokhoz és ha valami nem jön össze elsőre, akkor nekilendülnek még egyszer. Apróságokon nem akarják felhúzni magukat, inkább az igazán lényeges dolgokkal törődnek. Ha megbántódnak, azt sem szeretik világgá kürtölni, inkább magukban intézik el és várják a kiváltó fél jelentkezését.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

11 hozzászólás

 1. Az én gyerekem Iker Egy álnok kigyót neveltem!!

 2. Az én gyerekem Iker Egy álnok kigyót neveltem!!

 3. Az én gyerekem Iker Egy álnok kigyót neveltem!!

 4. Avatar Andrea Burkus szerint:

  Telibe talált😊😊😎

 5. Avatar Andrea Burkus szerint:

  Telibe talált😊😊😎

 6. Avatar Andrea Burkus szerint:

  Telibe talált😊😊😎

 7. Avatar Ella Németh szerint:

  …szeretem magam !💟🦋👍.

 8. Avatar Ella Németh szerint:

  …szeretem magam !💟🦋👍.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!