11 dolog, amit eddig nem tudtál az Ikrekről

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Milyen hatással van rá a téli időszak?

Fázik, nagyon is, de ettől függetlenül a pozitív oldalát látja az egésznek. Lehet csodálni a hóesést, menni korcsolyázni, forralt bort szürcsölni a vásárokban és hóangyalt építeni. Tökéletes!

Ismerkedés, flörtölés

Egyáltalán nem esik nehezére. Mivel mindenkivel képes szinte azonnal megtalálni a hangot, ezért meg is szerzi azt, akit kiszemel magának. A pozitivitása körberagyogja és vonzza magához a hódolókat.

Rossz tulajdonságok?

Talán az a legzavaróbb, hogy állandóan szélsőségeket él meg. Az egyik pillanatban nagyon akar valamit, majd a másikban már jó anélkül is. Egyszer ódákat zeng valakiről, máskor a háta  közepére kívánja és azt sem bánja, ha nem is látják egymást többé. Egyik percben majd kicsattan a boldogságtól, a másikban eszébe jut valami, ami miatt szomorkodhat, persze ez is hamar elmúlik. Mondhatjuk úgy, hogy folyamatosan hullámzik.

Legjobb tulajdonságok

Pezseg benne az élet, nem bír megülni a fenekén. Mindig mennie kell valahová, mindig csinálnia kell valamit, különben úgy érzi, hogy lemarad valamiről. Nagyon sok dolog érdekli, és azt sem tudja, hogy merre kapkodja a fejét ámulatában. Sok mindenbe belekezd, és amit egyszer megtanul, azt szinte soha nem felejti el.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..