Szűz

Olyan téli vakációt tervezel, amilyenről eddig még csak álmodoztál. Méltóképp meg szeretnéd ünnepelni a karácsonyt, és az újévet is, úgy döntesz, hogy végre ki szeretnéd pihenni a hétköznapi mókuskereket.

Egy kis nyugalomra van szükséged, és ezt egy olyan személy társaságában fogod megtalálni, aki méltó lelki társad lesz. Erre a karácsonyra életed végéig emlékezni fogsz. Az is lehet, hogy házasságban végződik ez a csodálatos kapcsolat.

Bak

Nem gondoltál arra, hogy pont év végén fog rádtalálni az igazi, de úgy tűnik, hogy álmaid férfijával találkozol össze, aki egész életedbe méltó társad lesz.

Eddig nem voltál igazán boldog, most úgy tűnik, hogy végre megnyílnak számodra a boldogság kapui, és kiteljesedhetsz a párkapcsolatodban. A következő időszakban harmónia és szerelem vár rád, imádni fogod az életet.

Halak

Már egy ideje szerelem illata van a levegőben körülötted, és most elérkezett az idő, hogy be is teljesüljön a kapcsolat. Nemrég találkoztál valakivel, akivel úgy tűnik, hogy közösen fogjátok tölteni az ünnepeket.

Az utóbbi 10 évben nem volt ilyen szép karácsonyod, mint ez a mostani, készülj fel, hogy varázslatos pillanatok várnak rád. Végre úgy fogod érezni, hogy semmi sem hiányzik az életedből!