Egyeseknél rendesen beindul az a szekér. Lesznek ám meglepetések!

IKREK

Az utóbbi időben egy kicsit sok volt a kiadásod, hiszen a saját vállalkozás, vagy éppen az önképzés és a karriered építése sokat kivett a pénztárcádból. Hála az égnek ez mind nem volt hiába, ugyanis az év második fele rengeteg meglepetést tartogat számodra. A csillagok állása szerint hamarosan megtérülni látszik a sok befektetett munka és pénz áll a házhoz. Vagy egy remek munkaajánlat formájában, vagy tandíj visszatérítés, esetleg ösztöndíj keretén belül, de az is meglehet, hogy a bizniszed hirtelen magas szárnyalásba kezd. A következő hetekben segíts rá egy kicsit és kérd az Univerzumot is. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint, hogy naponta többször elismételed a következőket: “Gazdagság, siker!”. Csupán ennyit kell tenned, ugyanis ezzel nem vered át az agyad, hogy még nem érted el a vágyaidat, így nem tiltakozik ellene, közben pedig a világegyetem neked dolgozik. Lapozz!

OROSZLÁN

Elképesztő, hogy mit ki nem álltál ebben az évben! Most aztán igazán megtépázott a sok váratlan – sokszor negatív – esemény, azonban egy pillanatra sem csüggedtél, ami becsülendő. Fortuna most feléd fordul, hiszen úgy tűnik, hogy végre egy elképesztő szerencsesorozat elé nézhetsz. Augusztustól olyan hirtelen és drasztikus változások lesznek az életedben, amit nehéz lesz feldolgozni, ám hidd el, hogy téged szolgálnak. Fogd fel úgy, hogy 2020 számodra a nagy változások éve, ami a jövőre tekintve óriási segítség. A következő évbe már egy teljesen más Oroszlánként fogsz belépni, aki megerősödött, talpraesettebb és legyőzhetetlen. A második félév végére pedig nem csak a személyiséged gyarapszik, hanem a vagyonod is, hiszen vagy örökség útján, vagy pedig egy szerencsés véletlennek köszönhetően pénz áll a házhoz. Lapozz!

SZŰZ

Mindig zsörtölődtél, hogy mások milyen szerencsések, te pedig mennyit küzdesz azért, hogy meg tudj állni egyedül is a lábadon. A befektetett munkád kamatozni fog, ám nem a legjobb módszerekkel éred el a várt és remélt sikert. Ha valami olyan dologban sántikálsz, amivel másokat is megkárosíthatsz, vagy családokat ugraszthatsz össze, akkor inkább erről tegyél le, hiszen a csillagok most neked is kedveznek és, ha valamilyen vállalkozásba szívesen belevágnál, amit már régóta fontolgatsz, akkor most itt az idő, ne várj tovább! Nem lehetne alkalmasabb az időpont, hiszen az egzisztenciális siker garantált. Szedd össze a gondolataid, írj egy listát azokról a dolgokról, képességekről, amelyekre szükséged lesz és gondolkozz hosszabb távon.