3 szám, ami balszerencsét hozhat

3 szám, ami balszerencsét hozhat

3 szám, ami balszerencsét hozhat

3-szam-ami-balszerencsét-hozhat

Rengeteg szám vesz körül bennünket, hiszen alig születünk meg, máris kapunk egy  hivatalos számsort, egy azonosítószámot, amely az anyakönyvi kivonatunkra kerül. A legfontosabb szám, amely az egész életünket meghatározza, az a születési dátumunk, ezt követi az anyakönyvi számunk, majd a lakcímkártyánk, oltásikönyv száma, a tajkártya, sőt újszülöttként már adószámot is kapunk. Látszólag ezek teljesen véletlenszerű számok, de mégis, ha szerencséről van szó, a sors bosszantó  számháborút játszik velünk és gyakran a számainkkal együtt kiesünk a játékból és elesünk a nagy szerencsétől.

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen számokkal veszed körül magad,  és bár vannak olyan számok, amelyeken nem tudsz változtatni, nagyon sok olyan szám is befolyásolja az életed, amit Te magad választhatsz meg.

Ha teheted, ne használj 5-ös számot, mert a babona szerint a balszerencsét hozó számok közé tartozik. Ha ügyet intézel és a sorszámodban 5-ös szerepel, akkor jobban jársz, ha újat húzol a zökkenőmentes ügyintézés érdekében.

A 11-es szám ambivalens és jelenthet jót is, hiszen mesterszám, de ha a szám energetikai hangolása nem megfelelő, akkor rosszat is hozhat. Ha csak azt említem meg, hogy ezen a napon történt a világtörténelem egyik legtöbb halálos áldozatot követelő tragédiája, a Word Trade Center elleni merénylet, akkor máris érdemes kérned egy tisztítást, ha van ilyen szám az életedben!

A harmadik legbaljóslatúbb szám a közhiedelemmel ellentétben nem a 13-as, hanem a 15-ös az, ami balszerencsét hoz, ami sok bajt hozott már az emberiségre, az egyik legnagyobb hajószerencsétlenség, a Titanic elsüllyedése is egy 15-ei napon történt, és a március 15-ei magyar szabadságharc is rengeteg halálos áldozatot követelt.

Ha a felsorolt három szám közül bármelyik megjelenik a születési dátumodban, életkorodban, telefonszámodban, vagy a személyes papírjaid valamelyikén, akkor kérj egy tisztítást ezekre a számokra, és kérj egy pozitív energetikai hangolást, hogy szerencsétlenség helyett szerencsét hozzanak Neked ezek a számok. Léteznek másbalszerencsére utaló jelek is, ha a számok mellett ilyen jeleket is tapasztalsz, akkor kérj egy védelmet, hogy a negatív energia eltűnjön az életedből, nehogy valami nagy baj történjen Veled!

Forrás: http://astro24h.hu/

The post 3 szám, ami balszerencsét hozhat appeared first on intuíciók.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!