INTUÍCIÓ

6 tipp, hogy bevonzd a szerencsét az életedbe

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1. Légy elégedett!

Gyakran elkövetjük azt a hibát, hogy másokhoz hasonlítjuk magunkat: a barátnőnkhöz, aki tökéletes kapcsolatban él, vagy a testvérünkhöz, akinek szépen ível felfelé a karrierje. Közben azon gondolkodunk, nekünk vajon miért nincs szerencsénk az élet ezen területein, majd kijelentjük: „mindenki szerencsés, csak én nem”. Ahelyett, hogy erre koncentrálnál, összpontosíts azokra a területekre, amelyek igenis jól működnek az életedben – és értékeld ezeket. Ne támassz önmagaddal szemben túlzott elvárásokat, csak annyit akarj, amennyire valóban képes vagy!

2. Jó barát, jó energia

A szerencsénkre azok az emberek is hatással vannak ránk, akikkel nap mint nap találkozunk. Velük nevetünk, és velük együtt sírunk. Ösztönösen érezzük, hogy kivel, mikor és mennyi időt kell eltöltenünk, csupán figyelnünk kell ezekre a megérzésekre. Akadnak ugyanis olyanok, akik csupán elszívják az energiáinkat, és ezzel hátráltatnak abban, hogy az életünk jó irányba haladjon. Csukd be a szemed, és gondolj arra az emberre, akinek a jelenlétében jól érzed magad!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!