Kos

Az év első felében, de leginkább március körül a szerelem, és féltékenység kerül előtérbe a Kosok számára. Akár kapcsolatban élnek, akár egyedülállóak, mély érzelmi hullámvölgyek várnak rájuk a következő évben.

Rák

A Rákok számára nagyon fontos az óvatosság a következő évben. Jó, ha nem kérnek kölcsön senkitől, és ha adósságaik vannak még a 2019-es évben próbálják visszaadni. A március, és az augusztus a legkritikusabb idő a Rákok számára.

Mérleg

Fontos, hogy elegendő energiát raktározzon a Mérleg a következő évre, hiszen komolyabb meglepetések várhatnak rá. Februárban, és szeptemberben legyen nagyon óvatos, hiszen jelentős veszteség várhat rá.

Skorpió

Magánélete nem lesz túlságosan kiegyensúlyozott ebben az évben, jó, ha megpróbál a lehető legtürelmesebb lenni a párjával, családjával. Változtasson életmódján, ha tud, költözzön egy olyan helyre, ahol egészségesebb életet tud biztosítani a gyerekei számára. A legnehezebb időszak februárban, és novemberben lesz.

Vízöntő

Az év elején legyen nagyon óvatos. Annak ellenére, hogy figyelmeztetést kap, valószínű, mégis be fog vállalni egy kockázatosabb tevékenységet. Vigyázzon, hogy ne hozzon rossz döntést.