TEST LÉLEK SZELLEM

A belső irányítás 7 szellemi törvénye

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1. A boldogság törvénye: Az elsõ törvény kimondja, hogy a születésed pillanatától fogva azért létezel, hogy boldog légy.

2. A kapcsolat törvénye: A második törvény kimondja, hogy a boldogságod fokmérõje a belsõ irányításoddal való kapcsolatod mélysége.

3. A mai nap törvénye: A harmadik törvény kimondja, hogy éppen annyira vagy boldog, ahány lépést a mai nap megtettél az életterved megvalósítása felé.

4. A forgatókönyv törvénye: Az negyedik törvény kimondja, hogy az életed egy elõre megírt forgatókönyv szerint zajlik, ami maga az életterved.

5. A megvalósítás törvénye: Az ötödik törvény kimondja hogy a belsõ irányításod bármi áron azon lesz, hogy az életterved megvalósuljon.

6. A szabad akarat törvénye: A hatodik törvény kimondja, hogy minden egyes történés az életedben a saját engedélyeddel és teljes hozzájárulásoddal történik, még azok is, amelyeknek nem vagy tudatában.

7. A tapsztalás törvénye: A hetedik törvény kimondja, hogy az életterved célja, hogy tapasztalatokat szerezz és fejlődj.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!