A belső irányítás 7 szellemi törvénye

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1. A boldogság törvénye: Az elsõ törvény kimondja, hogy a születésed pillanatától fogva azért létezel, hogy boldog légy.

2. A kapcsolat törvénye: A második törvény kimondja, hogy a boldogságod fokmérõje a belsõ irányításoddal való kapcsolatod mélysége.

3. A mai nap törvénye: A harmadik törvény kimondja, hogy éppen annyira vagy boldog, ahány lépést a mai nap megtettél az életterved megvalósítása felé.

4. A forgatókönyv törvénye: Az negyedik törvény kimondja, hogy az életed egy elõre megírt forgatókönyv szerint zajlik, ami maga az életterved.

5. A megvalósítás törvénye: Az ötödik törvény kimondja hogy a belsõ irányításod bármi áron azon lesz, hogy az életterved megvalósuljon.

6. A szabad akarat törvénye: A hatodik törvény kimondja, hogy minden egyes történés az életedben a saját engedélyeddel és teljes hozzájárulásoddal történik, még azok is, amelyeknek nem vagy tudatában.

7. A tapsztalás törvénye: A hetedik törvény kimondja, hogy az életterved célja, hogy tapasztalatokat szerezz és fejlődj.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..