A „Hat Tanács” néven emlegetett, majd 2000 éves meditáció – Tilopa

A „Hat Tanács” néven emlegetett, majd 2000 éves meditáció – Tilopa

hat-tanacs-neven-emlegetett-majd-2000-eves-meditacio-tilopa

A „Hat Tanács” néven emlegetett, majd 2000 éves meditációt Tilopa, egy buddhista tanító mester osztotta meg kedvenc tanítványával, de nem kell sem buddhistának, sem mesternek lenned ahhoz, hogy te is elmélyülj benne.

Reggel, a zuhany alatt. Néhány perccel azelőtt, hogy egy stresszes nap után hazaérkeznél. Vagy épp elalvás előtt, a takaró ölelésében.

1. Ne emlékezz! – Engedd el mindazt, ami megtörtént. Úgysem tudsz rajta változtatni. Bízz benne, hogy úgy történt, ahogy történnie kellett. 
2. Ne képzelegj! – Engedd el, ami még jöhet! Úgysem tudod kiszámítani. Bízz benne, hogy úgy fog történni, ahogy történnie kell. 
3. Ne gondolkodj! – Engedd el, ami most történik veled. Nem számít, kik vannak körülötted, hol vagy, milyen hangokat hallasz, és milyen idő van. Semminek nincs valódi jelentősége. 
4. Ne vizsgálódj! – Ne próbálj meg bármit kitalálni, analizálni, túlvariálni és értelmezni. Hagyd, hogy minden menjen a maga útján. 
5. Ne kontrolálj! – Ne akard görcsösen, hogy valami megtörténjen! Az elvárásokkal saját csalódásaidnak ágyazol meg. Engedd el azt az illúziót, hogy rendelkezhetsz mások felett, vagy ítélkezhetsz önmagad felett. 
6. Nyugodj el! – Lazíts, itt és most. Lazíts, és érezd a végtelent. Lazíts, és engedd be a Fényt. 
Ennyi az egész. Na, hogy érzed magad?

Forrás : http://szabadonebredok.info/a-hat-tanacs-neven-emlegetett-majd-2000-eves-meditacio-tilopa/

The post A „Hat Tanács” néven emlegetett, majd 2000 éves meditáció – Tilopa appeared first on intuíciók.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!