A kiválasztott kép meghatározza az életedet

1-es

A legerősebb fegyvered a hit és a remény. Ha tényleg el akarsz érni valamit, akkor nem fogsz visszavonulni és addig harcolsz, amíg a terved meg nem valósul.
Ez az oka annak, hogy hamarosan valóra válik egy régi álmod, vágyad, de készülj fel, mert akkor fog bekövetkezni a csoda, amikor nem is számítasz rá, nagyon váratlan formában érkezik a szerencse.

2-es

Úgy érzed túl sokat kell harcolnod, tenned azért, hogy elérd az álmaidat. Úgy véled, sokkal több akadályt gördít eléd a sors, mint másoknak. Egy állandó küzdelem az életed. De ez egy igazi ellenőrzés, egy lecke, hogy bebizonyítsd méltó vagy-e arra, hogy megkapd a várva várt jutalmat, a célt.
Ez az egész csak megerősít téged. Ha nehéz az út, biztosan nem fogod elfelejteni azt ami most vagy és azt sem honnan jöttél. Amikor végre eléred a célodat, az alázat, a tisztelet azután sem veszik ki belőled.

3-as

Tökéletesen tudod, hogy ahhoz, hogy valamit megkapj, erőfeszítéseket kell tenned. Ne hagyd abba soha, küzd, tegyél, harcolj és szerezd meg, amire igazán vágysz. Nagyon közel van az álmaid beteljesülésének időszaka.
Már csak egy kicsit kell várnod , és a sors ajándéka megérkezik. Ez az ajándék pedig az összes álmodat, elképzelésedet felül fogja múlni.

2 thoughts on “A kiválasztott kép meghatározza az életedet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..