A Teremtő üzenetei: A Szeretet a Kulcsa Mindennek

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Drága Gyermekeim!
El sem tudjátok képzelni és fel sem tudjátok fogni, mekkora Szeretettel Vagyok Irántatok.
Mikor anyaméhben voltatok, már akkor szerettelek Titeket Határtalanul, sőt már előtte, mielőtt megfogantatok volna. Teremtő Gondolatom megfogantatásánál már szeretettelek Titeket. Higgyétek el a megpróbáltatások, próbák nem ellenetek vannak,hanem Értetek Mind, fejlődésetek, utatok erősítik. Előbbre juttok általuk a Szeretet Erejével, mi Szívetekben lakozik. Mindenek előtt a Szeretet teremtődött meg Bennetek, s azután a többi. Tehát a cselekedeteitek abból tevődnek össze s az ész maradéktalan döntéseivel. A Szeretet hagyja el szátok, ha beszédre nyílik meg. A Szeretettel ébredtek, s ezzel hajtjátok álomra fejetek. A Szeretet Bennetek van. Lássátok meg Önmagatokban, s másokban egyaránt. A Szereret a Kulcsa Mindennek. Ez a hatalmas pozitív érzelem irányít Mindent.
Vannak, s lesznek is, akik nem ismerik el, ennek a csodálatos érzésnek létezését, de Ti ne csüggedjetek, ne szomorkodjatok, ők is megtalálják majd, csak később. Én minden Létezőnek pecsétként helyeztem Szívébe. Lehetetlen ezt a pecsétet eltörölni, vagy bármilyen módon megsemmisíteni. A Fény egyenlő a Szeretettel. A Szeretet etet. Mondhatni így. És a Fényt ez táplálja, ahogy Titeket is. Ahogy lehet hirdessétek az Én Nevemben, mert ezt hagytam is hátra Szeretett Fiam, Jézus Által a Szentlélek Nevében. Az Isteni Tudatotok eléréséhez elengedhetetlen. Vannak, akik a háttérbe kell, hogy munkálkodjanak, ők így érik el a Szent Célt, s Küldetésüket. Vannak, akik aktívabbak, Ő Nekik így érendő el Szent Céljuk és Küldetésük. Ezt tartsátok Szent Tiszteletben, mind saját Lelketekben és mind Egymás Lelkében. A Szeretet csendben és passzívan is tud munkálkodni. Ne feledjétek! Az Én Szerető Szívem is olykor hasonló!
Áldás Rátok!

Szerető Édes Atyátok
Közvetítette: Csillag*
forrás: http://www.angyalokfenye.hu/2015/02/a-teremto-uzenetei-szeretet-kulcsa-mindennek.html
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..