A világ nyolcadik csodája – Így teljesülnek a vágyaid

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kérdezted már magadtól, hogy vajon mennyi ideig fog tartani, mire az álmod beteljesül?

Amit legelőször tudnod kell

Rendben, tehát pontosan tudod, mit akarsz az univerzumtól. Elolvastad a könyveket, meghallgattad a CD-ket és érted a folyamat menetét. Látod lelki szemeiddel briliáns színekben pompázva csodálatos új életed és összhangban vagy azokkal az érzelmeiddel, melyeket egy napon majd átélsz, mikor elérted ezt a varázslatos látomást. Valamint azt is tudod, hogy így lett számodra elrendelve életed hátralévő napjait eltölteni és felismered szívedben, hogy ez a te hozzájárulásod a világhoz, ami miatt leszülettél.

Van azonban egy dolog, amin rágódsz. Egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy alávesd magad a folyamatnak. Ez pedig az, hogy most millió mérföldre vagy álmaid elérésétől és ez kétségeket, félelmet és szorongást okoz. Így hát amit valóban tudni szeretnél (hogy lenyugtasd félelmeidet), az az, hogy vajon meddig fog tartani? Meddig tart, hogy jelenlegi életed egyesüljön megálmodott életeddel? Mikor fog végre megvalósulni?

A napraforgómagnak 2 hét kell ahhoz, hogy kikeljen, de álmod nem fizikai, ezért nem tudhatod milyen hosszú a “kihordása”. Intuíciód tudja rá a választ, ha megkérdezed – szóval önmagadban kell keresni… DE először is tudnod kell valamit!

Mondhat intuíciód a megvalósulásra 2 hetet, 2 hónapot vagy 2 évet, célod elérése mindig ugyanazt a természeti mintát fogja követni (ezt teszi mindenkivel). A célkitűzés szellemi folyamat, de a cél elérése törvényszerű folyamat és ha nem érted meg ezt a precíz matematikai elvet, akkor valószínűleg elbuksz vagy kiesel és feladod, mint azt oly sokan teszik.

Sajnos rengetegen nem valósítják meg álmaikat, mert nem értik pontosan, hogyan működik számukra a Vonzás Törvénye. És hogy mindig működik számukra.

A világ nyolcadik csodája

Mi tehát ez a minta és hogyan működik?
Egyszer megkérdezték Albert Einsteintől, szerinte mi a legnagyobb emberi felfedezés és a válasza igen csak meglepő volt. Megemlíthette volna a fenomenális felfedezéseket és áttöréseket, de ő csak két szóval válaszolt: kamatos kamat. Einstein abban hitt, hogy az emberiség legnagyobb felfedezése a gyakorlatban egy univerzális törvény volt.

Tovább menve még a világ nyolcadik csodájának is nevezte. A valaha élt egyik legintelligensebb ember abban hitt, hogy a hatványozódás minden idők legnagyobb találmánya – ahogy ő nevezte: a leghatalmasabb erő az univerzumban. A kamatozódás bevételt generál a korábbi bevételekből, bár Einstein nem a pénzügyekre gondolt, amikor ezt a megállapítást tette.

Miért mondta hát és mit értett alatta pontosan?
Szóval mi mindannyian akarunk bizonyos dolgokat és mindannyian most akarjuk. A bevonzásuk időbe telik, de ha megérted a kamatozódás erejét, akkor az, amire igazán vágysz, már csak a sarkon túl lesz. A kamatozódás kezdetben fájdalmasan lassú, de hamarosan ütemesebb lesz és valami csodálatos dolog fog történni, ha türelmes vagy és pályán maradsz. Egy bizonyos ponton a növekedés jelentőssé válik és szinte hirtelen átszakítja a plafont, és ezen a ponton fognak megvalósulni álmaid.

A végtelen türelem azonnali eredményeket hoz

Albert Einstein azt próbálta elmagyarázni nekünk, hogy az univerzum megadja nekünk, bármit is akarunk, ha egyszerűen pályán maradunk.
A hatványozódás egy természetes matematikai elv, így mindenkire hatással van. Semmi sem, ami növekszik vagy pontosabban, semmi, ami a természettel összhangban van, nem panaszkodik, hogy túl sokáig tart és nem sajdul fel azzal, hogy “ez nem fog menni” és úgy dönt, feladja.

Ne feledd, mi a semmiből alkotunk valamit, tehát fontos folyamatosan látogatni azt az érzelmi helyet, ahol az lakozik, amire igazán vágyunk, mert minden alkalommal, amikor ezt tesszük, álmunk erősebb lesz és hatványozódik.
Ha megpróbáljuk siettetni vagy erőltetjük a megvalósulását, az nem fog működni, mert az zavarja a teremtés természetes folyamatát. Elég gyakran hallhattuk a bölcsek mondását, miszerint összhangba kell kerülnünk az univerzum természeti erőivel. Ezt értették az alatt, miért dolgozhat a hatványozás érted vagy ellened.

Sosem szabad kikényszeríteni álmaink megvalósulását. Az erőltetés sosem működik, sőt inkább hátráltat. Képzeld el, mi lenne, ha megpróbálnád felrántani a virágot, hogy segíts neki gyorsabban növekedni! Egyszerűen kitépnéd a gyökerét és elszakítanád a forrásától. Ugyanez történik, amikor azok a kis fekete felhők kialakulnak a fejünkben és kételkedünk, sietünk, aggódunk. Nem változtathatod meg a körülményeidet egyik napról a másikra, de irányt változtathatsz apránként. Már egy pici igazítás is idővel egy egészen új helyre vihet.

Minden az én érdekemben történik

De hogy a pályánkon maradhassunk, el kell juttatni önmagunkat a teljes bizonyosság állapotába, meg kell érkeznünk a hit világába, tudván, hogy a látszattól függetlenül és jelenlegi helyzetünk ellenére hinnünk kell, hogy álmunk már itt van, úgy kell látnunk magunkat, mintha körbevenne a vágyott környezet.
És ezért játszik képzeletünk ilyen kulcsszerepet annak megértésében, hogy bár látszólag semmi sem történik a felszínen, de valójában álmunk erőt gyűjt és egyre ütemesebbé válik, amint hatványozódik. Minden álmunkkal kapcsolatos pozitív gondolat egy átlátszó színréteget visz fel és egyszer csak tömör lesz a szín.

A hatványozódás megértése összhangba hoz bennünket a természettel, felismerjük, hogy az ő ritmusára kell táncolnunk és akkor átengedjük magunkat a megtapasztalásoknak anélkül, hogy egónkhoz tapasztanánk őket. Megtanuljuk átengedni magunkat. Sokaknak ez a legnehezebb, de hinnünk kell, hogy minden a mi érdekünkben történik és emlékezz arra, hogy valószínűleg nem fogunk semmi megfogható bizonyosságot látni álmunkból a “15. lukig”.

Ne feledd hát!:

– Tudd, hol akarsz lenni!
– Gyakran emlékeztesd magad!
– Ne félj önmagad lenni, mert minden, amit keresel, viszont keres téged!
– Tartsd szemed előtt álomképed! Éld álmaidat és légy mindig annak tudatában, hogy a kamatos kamat (hatványozódás) érted dolgozik!

Forrás: http://joportal.hu/jotippek.php?readmore=3735

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..