Angyali áldás 06.21.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Csak akkor arathatod le a fáradozásaid gyümölcsét, ha van türelmed kivárni, amíg a beérnek a folyamatok, és nem zavarod meg hirtelen reakciókkal a megvalósulást.

Csak azok a dolgok állnak szilárdan, amelyeknél a fejlődés fokozatosan megy végbe. Ha túl gyors tempót diktálsz, könnyen kihagyhatsz fontos lépcsőfokokat, azonban ha időt adsz a kibontakozásra, olyan információk, meglátások és tudás birtokába juthatsz, amellyel később, sokkal jobb eredményt érhetsz el.

Higgy benne, hogy jó úton jársz még akkor is, ha néha úgy érzed, csupán a sötétben tapogatózol, és már-már hajlamos vagy feladni a dolgokat. Ez csak ideiglenes állapot és nemsokára már tisztábban fogod látni a következő lépést.

Előbb meg kell teremtened a biztonságos alapokat és feltételeket ahhoz, hogy tovább tudj lépni, legyen szó akár munkáról, vagy akár egy kapcsolatról. Csak ebben az egyensúlyi állapotban leszel képes biztonságosan és felemelő módon megélni a kreativitásod és kifejezni a benned lévő érzelmeket és szenvedélyt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.