Angyali áldás 06.21.

Csak akkor arathatod le a fáradozásaid gyümölcsét, ha van türelmed kivárni, amíg a beérnek a folyamatok, és nem zavarod meg hirtelen reakciókkal a megvalósulást.

Csak azok a dolgok állnak szilárdan, amelyeknél a fejlődés fokozatosan megy végbe. Ha túl gyors tempót diktálsz, könnyen kihagyhatsz fontos lépcsőfokokat, azonban ha időt adsz a kibontakozásra, olyan információk, meglátások és tudás birtokába juthatsz, amellyel később, sokkal jobb eredményt érhetsz el.

Higgy benne, hogy jó úton jársz még akkor is, ha néha úgy érzed, csupán a sötétben tapogatózol, és már-már hajlamos vagy feladni a dolgokat. Ez csak ideiglenes állapot és nemsokára már tisztábban fogod látni a következő lépést.

Előbb meg kell teremtened a biztonságos alapokat és feltételeket ahhoz, hogy tovább tudj lépni, legyen szó akár munkáról, vagy akár egy kapcsolatról. Csak ebben az egyensúlyi állapotban leszel képes biztonságosan és felemelő módon megélni a kreativitásod és kifejezni a benned lévő érzelmeket és szenvedélyt.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

- X
error: Content is protected !!