Angyali Áldás hétfő estére

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Érzékenységed, érzelmességed és belső igényességed miatt kicsit kívülállónak érezheted magad az emberek között és talán igaz is, hogy nincs sok alkalmad olyan bensőséges kapcsolatot kötni, amelyet igazán magadénak érzel.

Bármikor kész vagy önzetlenül segíteni másokon, de ők ezt nemigen viszonozzák, sőt gyakran kell szembe nézned burkolt irigységgel és rosszindulattal. Mivel akaratod ellenére is “kiragyogsz” a tömegből a bájad, a tehetséged, különleges kisugárzásod révén, így olyanokat is bevonzhatsz a közeledbe, akik, csupán profitálni akarnak a veled való kapcsolatból, de őszinte érzelmekre nem számíthatsz tőlük.

A hűség és a becsületesség nagyon fontos a számodra, ezért, a méltatlan bánásmód, az álnokság nagyon megviselhet. Nem kell azonban feladnod az elveidet és méltatlan kompromisszumokat kötnöd, mivel a boldog családi háttér és a hűséges és melegszívű társ, ha rájuk találsz, kárpótolhatnak a megpróbáltatásokért.

Egy különleges hobbi, az utazások, új élmények szerzése pedig visszaadhatják az életkedvedet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.
  1. Meg történt. 37. évet kaptam a sors kegyelméből, olyan társam volt a férjem aki miatt valóban sokan irigyelhettek. Gyermekeimmel tovább folytatjuk boldogságban a többit csinálják különbül utánam a hitetlenek.

Comments are closed.