Angyali áldás kártyák – Válassz egy áldást

Az angyalok Isten gondolatai. Magáért a szeretetért szeretnek, és kegyelem útján sietnek segítségünkre. Idő és tér nem korlátozza őket. Erejüket a kvantumok energiájából nyerik ,amely szétárad és mindenhol jelen van a kozmoszban. Bárhol legyenek is, a föld isteni mátrixán keresztül mindig a segítségére sietnek annak, aki hívja őket.

Az első lap:

Az öröm és szeretet, amelyet kapunk, közvetlenül a Forrásból ered, és minden más tapasztalatunkat felülírja. Ez a két érzelem olyan érték, amelyekben mindig az áldás szent pillanatában részesülünk. Az Angyali Szolgálat szerető fonál köztünk és Isten között, és e szolgálat eredményeképpen elhárulnak előlünk az akadályok. A félelem elrejti előlünk az angyalokat. Győzzük le, és az áldás elborít minket. Mondjunk imát az Isteni Nőiségnek, és feltárul az Égiekkel való kapcsolatunk.

A második lap:

A kártya, amelyet választottunk, örömöt sugároz. Emlékezzünk rá, hogy mindannyian a Forrás szülöttei vagyunk. A Forrásé, amely a tökéletes jóllét és az örökké feltáruló kreativitás helye. Fedezzük fel az életöröm játékosságát, és merüljünk el pezsgésében. A delfinek igaz hatalma juttassa eszünkbe gyermekkorunk gondtalanságát. Kérjük meg Jofielt, hogy vegyen körül minket örömhozó elementálokkal, és segítse utunkat.

A harmadik lap:

A „csoda” érzékelésünk megváltozásának jele. Metatron tudatni kívánja velünk, hogy az újonnan születő élet misztériumához hasonlóan mi kreatív erőinket hozzuk a világra. A csodákat megidézhetjük, ha nyitottak vagyunk rájuk, hogy Isten és a jobbján álló Metatron megszabadíthasson félelmeinktől. Nyissuk hát meg elménket, és lássuk, hogy minden tehertől megszabadulhatunk. Ha ekképpen cselekszünk, a Forrás váratlan örömmel ajándékoz meg bennünket.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!