Angyali áldás kártyák – Válassz egy áldást

Angyali áldás kártyák – Válassz egy áldást

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az angyalok Isten gondolatai. Magáért a szeretetért szeretnek, és kegyelem útján sietnek segítségünkre. Idő és tér nem korlátozza őket. Erejüket a kvantumok energiájából nyerik ,amely szétárad és mindenhol jelen van a kozmoszban. Bárhol legyenek is, a föld isteni mátrixán keresztül mindig a segítségére sietnek annak, aki hívja őket.

Az első lap:

Az öröm és szeretet, amelyet kapunk, közvetlenül a Forrásból ered, és minden más tapasztalatunkat felülírja. Ez a két érzelem olyan érték, amelyekben mindig az áldás szent pillanatában részesülünk. Az Angyali Szolgálat szerető fonál köztünk és Isten között, és e szolgálat eredményeképpen elhárulnak előlünk az akadályok. A félelem elrejti előlünk az angyalokat. Győzzük le, és az áldás elborít minket. Mondjunk imát az Isteni Nőiségnek, és feltárul az Égiekkel való kapcsolatunk.

A második lap:

A kártya, amelyet választottunk, örömöt sugároz. Emlékezzünk rá, hogy mindannyian a Forrás szülöttei vagyunk. A Forrásé, amely a tökéletes jóllét és az örökké feltáruló kreativitás helye. Fedezzük fel az életöröm játékosságát, és merüljünk el pezsgésében. A delfinek igaz hatalma juttassa eszünkbe gyermekkorunk gondtalanságát. Kérjük meg Jofielt, hogy vegyen körül minket örömhozó elementálokkal, és segítse utunkat.

A harmadik lap:

A „csoda” érzékelésünk megváltozásának jele. Metatron tudatni kívánja velünk, hogy az újonnan születő élet misztériumához hasonlóan mi kreatív erőinket hozzuk a világra. A csodákat megidézhetjük, ha nyitottak vagyunk rájuk, hogy Isten és a jobbján álló Metatron megszabadíthasson félelmeinktől. Nyissuk hát meg elménket, és lássuk, hogy minden tehertől megszabadulhatunk. Ha ekképpen cselekszünk, a Forrás váratlan örömmel ajándékoz meg bennünket.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
error: Content is protected !!