Angyali Orákulum Jóskártyák estére

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sziasztok drágáim. Ma egy egészen elképesztő kártyával végzek közvetítést számotokra, ő a Dragonfea Orákulum kártyapakli. Hihetetlenül pontos és találó jóslatok születhetnek a segítségével. Mivel most fogom használni először, kérlek titeket, jelezzétek, hogy mennyire találó rátok nézve a választott kártya üzenete. Köszönöm előre is jó választást nektek! Hála.

Nimue

A Föld és a csillagok közötti kapcsolatok, a birodalmak, amelyeken keresztül mozoghatsz, hogy eléred legmélyebb vágyait és álmaidat. De mersz álmodni? Elég bátor vagy ahhoz, hogy kinyilvánítsd a vágyaidat? Én létre tudom hozni számodra, de nem fogok habozni, ha te hezitálsz, hogy vágyd a változást. Légy elkötelezett önmagaddal szemben – ő, aki valóban vagy, megérdemli ezt a bizalmat, ezt az ígéretet, ezt a bátorságot, ezt az állapotot. Gyengéd vagyok, de nem fogok várni rád, ha el akarod pazarolni az életet, amit az élet adott neked.

Csináld velem: Áld meg magad. Szeresd magad. Tudd, hogy túl vagy a saját képzeleteden. Cselekedj ezen a napon, ebben az órában, ebben a percben, és változni fogsz. Ne habozz. Legyél most aktív!

The Listener (A hallgató)

Itt az ideje, hogy eltávolítsd magad a nyüzsgésből és a nyüzsgéssel beépített városi és ipari területekről, és menj mélyen a természetbe, találd meg a nyugalmat, a nyugalmat, amelyben a lélek beszélhet – és hallani fogod! Csökkentsd a stresszt, az igényeket, a társadalmi örvényt, a zajt, amely elfojthatja a jelent. Shakespeare szavaiban gyakran a “csevegés” egy idióta meséje, tele van hanggal és dühvel, és semmit sem jelez. “Jó lenne, ha a szellem tanácsát keresnéd a természetben, és nyugalomban létezve egy csendes ligetben.” Ráadásul, amikor a lélek beszél, hallgat, összehangolódik és cselekszik az integritás ezen térségével. A hallgató nem érzi annak szükségességét, hogy mindent eláruljon arról, amit hallott.

The Time Guardian (Az időgondnok)

Nem fogsz előre haladni, ha csak sodródsz az idő tengerén és nem próbálod meg beosztani és kontrollálni az idődet. Ünnepeljük a természetben nyilvánvalóvá váló időbeli változásokat az egész évben, akkor az életünk gazdagabb és örömtelibb lesz, hivatásainkat felfedezzük, és nem fogunk többé küzdeni a napjainkban. Mivel az észlelésünk megváltoztatása ilyen nagy múltú feladat, az Időgondnok néha nagyon fáradt, mivel most az uralkodó emberi gondolkodásmódnak kell időben korlátozódnia és figyelnie. Bátorít bennünket arra, hogy megtapasztalhassuk az általunk időnek hívott energia természetes áramlását, és megtapasztaljuk annak többdimenziósságát. Egyszerű módja van vele együtt dolgozni. Légy a jelen pillanatban, gyakrabban.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.
  1. Köszönöm!Igaz a nyüzsgő élet elvonja a figyelmet a meditációról mert ilyen környezetben helyzetben nem lehet elmélyülni felszabadulni.A tiszta gondolatok nsgy felismerések koncentráció csak a természet csendjében harmóniájában a szépségének kifejező kódolt üzeneteiben nyilvánulhatnak meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..