Angyali Segítség Jóskártyák szombatra

Angyali Segítség Jóskártyák szombatra

Védelem


A tehetetlenség, a lustaság olyan állapotok, melyek bár húznak le a mélybe, távol is tartanak a hőn áhított vágyaid beteljesítésétől. Ébredj és csinálj valamit, hogy kicsit felrázd az életedet! Menj ki egy kis friss levegőért. A természet sétája emlékeztet majd arra, hogy az élet minden formája szép és varázslatos. Próbálj ki egy kis testmozgást, menj ki a fejedből és használd a tested, lélegezz mélyen. Minden lélegzetvétel értékes.

Yang


Gondold át, mielőtt cselekednél, nehogy olyan helyzetben találd magadat, ami kellemetlen következményekhez vezet. Győződj meg róla, hogy valóban azt akarod, ami felé haladsz, nehogy sajnálnod keljen, ha megkapod. A kártya megjelenése nem okoz félelmet, mert az élet a tanulásról szól. Gyakorolj mérsékeltséget, diplomáciát és átgondolt mérlegelést.

Körbe-Körbe


Nem fogadod el a személyes felelősséget azt, hogy sok dolgot újra és újra megtapasztalsz? Most el kell fogadnod azt a tényt, hogy az összes ilyen ismétlésben egyedül te vagy a közös pont. Légy boldog, mert ez egy csodálatos nap! Most már látod azt a ciklust amiben vagy és ki tudsz lépni belőle. Kiderült, hogy megvan a hatalmad, hogy abbahagyd a körbe-körbe járást, rendelkezel a szabadság kulcsával. Légy jó önmagadhoz. Nem a hibákról, hanem az elszámoltathatóságról van szó. A bőséges életet megtöltheti a szeretet és a jólét, amit a Szellem akar neked!

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!