ANGYALI ÜZENETEK

Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali mágia most a te oldaladon áll

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az angyali mágia most a te oldaladon áll.

Projektjeid sikeresek lesznek. Rendelkezel minden szükséges erőforrással, még akkor is, ha most épp nem igy látod. Lehet, hogy alábecsülöd a képességeidet és a tudásodat. Felkészültél erre a pillanatra, az előtted alló út biztos és biztonságos.
Most, hogy Raziel arkangyal melletted van, a további segitség útmutatás, támogató emberek vagy váratlanul érkező bőség formájában szinte varázslatos módon jelenik meg. Bármi lehetséges! Azonban ahhoz, hogy megkapd ezt a segitséget, magabiztosan kell cselekedned. Haladnod kell a terveiddel, méghozzá úgy, hogy ezzel megmutasd másoknak (és magadnak is), hogy semmi kétséged az eljövendő siker felől.

A kártya további jelentései: Kreatív megoldások. Ügyesség és magabiztosság. A manifesztálás képessége. Koncentrált cselekvés. A kezdő lépés megtétele.

Raziel mágikus arkangyal, aki segít neked abban, hogy olyan életet varázsolj magadnak, amilyenről álmodozol! Ez a varázslószerü angyal Isten trónjának közelében ül, és ismer minden olyan szent titkot, amelyre sztükség lehet, hogy segítsen neked a csodálatosabbnál csodálatosabb lehetőségek megteremtésében. Milyen kívánságot szeretnél valóra váltani?

Kérd Raziel arkangyal segitségét, ha bármilyen erőforrásra van szükséged, mellyel megkönnyitheted a teremtést.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

16 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!