Angyalkártya jóslás 01.06

Sziasztok, elkészültem a holnapi nap angyalkártya húzásával, azt hiszem sokunknak hasznos segítséget nyújthatnak ezek a lapok. Gondolj arra a helyzetre, ami most a szívedet a nyomja, és az érzésednek megfelelően válassz kártyát. Sok Sok szeretettel és az angyalok segítségével, Klára.

Az első lap: Ariel ötös

Közel a segítség. Nem kell egyedül szembenézned a jelenlegi kihívásokkal. kérd meg az angyalaidat, hogy tegyék számodra világosan láthatóvá a lehetőségeidet. Nem kell, hogy továbbra is mellőzött maradj, sem érzelmileg sem fizikailag. Ha nem vagy hajlandó elfogadni mások segítségét, kérdezd magadtól, miért van ez így. Mi hiányzik az életedből! Anyagi hiányról van szó, vagy valami mélyebbről, esetleg spiritualitás vagy a szellem hiányáról.

Negatív gondolatok, önbeteljesítő jóslatokká válhatnak , és erre semmi szükség. Gondolataidat irányítsd arra, ami lehetséges, így a helyzeted is jobbra fordul majd.

A második lap: Mihály királynője

Pontosan tudod mit kell tenned. A múltbéli tapasztalataid tökéletesen felkészítettek a helyzetre, amelyben most vagy. A humorral kevert bölcsesség ,megkönnyíti a feladat végrehajtását. A tökéletes cselekedek helyett mások jószándékának adj inkább hitelt. Életednek ebben az időszakában fontosabb a karrieredben való előrelépés, és hogy végezz a dolgaiddal, mint a romantikus kapcsolatok. Egy személy, az akinek zseniális elméje és remek humorérzéke van. Valaki akinek változatos és széles körű élettapasztalata van. Hűvös nyugodt és összeszedett.

A harmadik lap: Gábriel lovagja

Ideje cselekedni. Ebben a helyzetben teljes és osztatlan figyelemre van szükség, és gyors észjárásra. Szerencsére nagy valószínűséggel alig várod már, hogy belevágj. Alaposan gondold át a dolgokat, aztán cselekedj gyorsan és biztosan. Ösztönösen tudni fogod, milyen irányba mozdulj, mert erős szenvedélyt érzel majd az ügy iránt.  Valaki akinek óriási önbizalma van, és mindig készen áll a következő kalandra. Olyan személy, aki lojális és nagylelkű. Bátor. Lelkes. Karizmatikus. Impulzív.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

2 hozzászólás

  1. Avatar Ancsa szerint:

    Halasan koszonom!

  2. Avatar Marika Horvát szerint:

    Köszönöm,,mindig kérem a segítséget az Angyaloktól és másoktól Pl, Mihály Arkangyaltól ..és el is fogadom,,, !Áldás,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!