Angyalkártya jóslás 2017.11.02 Csütörtökre

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az angyalkártyák jóslata segíthet számodra a helyes útra lépni és azon is maradni. Fontos, hogy csak egy kártyát válassz, azt amelyik felé húz az intuíciód, mert az fog neked szólni. Az angyalok vezessék a kezedet. A választott lap leírását lejjebb találod majd.

Az első lap: Mihály Ásza

Csodálatos új ötlettel által elő.
Az éleslátás, ami eddig elkerült, most rávilágít egy helyzetre vagy problémára. Most már tiszta az előtted állú út, és teljes gőzzel haladsz előre. Lehetőséged nyílik arra, hogy teljesen új megközelítésből csináld a dolgokat.
Figyelj oda a terved részleteire, de továbbra is tartsd a szemed a nagy egészen. Rázós lehet a kezed, de ne hagyd, hogy ez elriasszon az előrehaladástól.
Tedd rendbe az összes kommunikációs problémádat másokkal. Ne hagyd, hogy a félreértések felgyűljenek. Lásd meg a dolgok mélyen rejlő igazságot.

Légy őszinte magaddal. Keresd a dolgok jó oldalát, ne add fel!

 

Második lap: Isteni útmutatás

Nem kell egyedül lenned.
Csodálatos emberek vannak körülötted, akiktől rengeteg erőt és támogatást kaphatsz. Azok társaságát keresd, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, és osztoznak a hitedben és az elképzeléseidben.
Szerezz új barátokat, akiknek javára válhat a bölcsességed és a szereteted. Vegyél spirituális leckéket, vagy csatlakozz egy szervezethez, melynek célja, hogy jót tegyen a világban. Sandalfon arkangyal segít neked megtalálni, mi az életed értelme.
Légy nyitott mások ötleteire és nézőpontjára, de ne engedd, hogy ezek korlátozzanak. Ha feladataidat tradicionális szemszögből próbálod megoldani, de a dolgok egyszerúen nem haladnak semerre, érdemes lehet szabályokon túl gondolkodni. Ha viszont kreatív kísérleteid nem éppen úttörők, lehet, hogy a régimódi megközelítés a jobb.

Tedd meg azt, amit mondasz. Ellenállás a változásnak. Spirituális keresés. Isteni bölcsesség.

 

Gábriel nyolcas

Hirtelen felgyorsulnak a dolgok.
A késlekedésnek vége, határ a csillagos ég. Lehet, hogy ez hirtelen sok egy kicsit, de jó érzés látni, hogy a terveid haladnak előre. Úgy érezheted, hogy túl sok minden történik egyszerre, ezért fontos, hogy két lábbal állj a talajon. Fontos, hogy legyen egy szervezett terved, hogy a dolgok ne csússzanak ki az irányítás alól.
Új információ vagy üzenet érkezik hozzád. Ez most jó időszak arra, hogy reklámozd magad, vagy a vállalkozásod.
A kommunikáció most minden fél részéről pontos és világos.

Túl sok minden történik egyszerre. Az ihlet megvillanásai. Azonnali eredmények.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..