ANGYALI ÜZENETEK

Angyalkártya jóslás Szombatra [08.11] – A válaszok, melyek után kutatsz

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A válaszok, melyeket keresel, ott vannak benned.

Nem lelhetsz rájuk az értelem által, mert ezek a legmélyebb érzéseid eredményei. Az érzelemmel teli helyzetek most komoly bölcsességet kínálnak. A megérzéseket és pszichikus üzeneteket érdemes komolyan venni és tiszteletben tartani, mivel biztosan lehet rájuk számítani. Az álmaid is jelenthetik a kulcsot, mely által sikerül értelmezned, melyek legyenek a következó lépések.

A helyzetednek lehetnek olyan aspektusai, melyeknek nem vagy tudatában, de Haniel arkangyal segíthet megvilágosodni, és elhozza neked a válaszokat, melyek után kutatsz. Ez most nem a cselekvés ideje, hanem az elmélkedésé és a meditációé. Higgy az események tökéletes kibontakozásában, és abban, hogy tudni fogod, mikor kell lépned.

Légy türelmes és békés, tudva, hogy a belső vezetőd sosem hagy cserben.

A kártya további jelentései:
A tudatalatti hatalma. Hajlandóság a megbocsátásra. Spirituális ébredés. Türelem. A rejtélyes és lenyűgöző Univerzum. Tartani a reményt másokban.

Haniel egy szépséges és misztikus arkangyal, aki segithet megértened az élet rejtelyeit. Nevének jelentése “Isten dicsősége”, éppen ezert sokan úgy tartják, hogy a megjelenése istennőszerű. Hanicel azokat segíti, akik belső kutatásba kezdtek, hogy válaszokat es értelmet találjanak az életükben.

Haniel szeretettel teli és bölcs spirituális vezető, aki segíthet az intuíciód és a pszichikus kepességeid fejlesztésében.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

15 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!