Angyalkártya vasárnapra 11.12

Kívánj valamit!

Most az álmaid és a reményeid valósággá válnak. Pénzügyi és anyagi elégtétel a jutalmad a sok sok kemény munkáért. Az aggodalom szertefoszlik, a félelem elszáll. Az élet varázslatos. Tiéd a boldogság és a szépség. Az élet csupa öröm, és végre lehetőséged van leengedni, és szórakozni kicsit.

Az álmok valóra válnak. Az élet egyszerű örömei. Elégedettség. Érzékiség. Lojalitás.

Az aktuális helyzetedhez

Hatalmas erő és könyörület van benned. A kedvesség és a megértés, melyet másoknak adsz, áldott ajándék. Ugyanakkor Épp ilyen fontos, hogy saját magaddal is gyengéden bánj. Talán találsz magadban néhány olyan tulajdonságot, ami miatt aggódsz vagy türelmetlenné válsz. Azonban minden ember isten gyermeke. Tulajdonságaid szeretettel és könyörülettel való egyensúlyba állítása az, ami megtanít arra, hogyan mutasd meg ugyanezeket a tulajdonságokat a téged körülvevő embereknek. Sokkal erősebb vagy mint hiszed. A helyzet, melyben most találod magad, nagyon finom és érzékeny megközelítést igényel. Angyalod segít, hogy bármilyen kihívással szemben erős maradj.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

3 hozzászólás

  1. Avatar zergi lajos szerint:

    Tetszik az oldal.

  2. Avatar Marika Horvát szerint:

    Hálás vagyok mindenért és köszönöm ! Áldás,, <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!