Erősebb vagy, mint hiszed. Az álmokat bátorság kell ahhoz, hogy segítsünk nekik a valóra, de az élet adott neked egy megoldást, amire szükséged van, hogy dolgokat a dolgokat. Minden, amit valaha tapasztalt, ebbe a pillanathoz vezetett, és jobban felkészült, mint valaha, hogy új projektet kezdjen, és lássa, hogy befejezése.

Az ember természetes reakciója valami új felé változtatás felé gyakran a félelem, általában a kudarctól való félelem. Mindazonáltal, ezekre a változtatásokra sokszor szükség van. Akár a testi egészséged megőrzésével vagy javításával kapcsolatban szükséges alapvető változások, akár a mindennapi életvidedre vagy életfelfogásodra vonatkozó változások, akár az emberekhez való viszonyod és hozzáállásod, ezek mind hozzájárulnak a boldogság érzetedhez. Van elég erőd!

Az angyalok készséggel a rendelkezésedre állnak, amint elhatároztad magad.

Szerinted melyik út vezet nagyobb boldogsághoz? : Ha lépéseket teszel az álmod megvalósításának irányába (még akkor is, ha bizonytalan vagy, hogy lehetséges-e, vagy hogy a megfelelő lépéseket teszed-e)… vagy ha vég nélkül késlekedsz? Melyik út lesz végül a tiéd? : a stagnálás vagy a cselekvés?