Angyalkártyák csütörtökre 10.05

Angyalkártyák csütörtökre 10.05

Az első lap a Mihály hármas

Ettől a helyzettől csak erősebb leszel. Mikor nehézségek adódnak, fontos időt adni a gyógyulásnak. Nem kell egyedül végigcsinálnod. Kérd az angyalaidat, a vezetőid vagy a barátaid segítségét. Minden érintettnek bocsáss meg (magadnak is) azokért a tettekért vagy döntésekért, melyeket rosszindulatúnak vagy elhibázottnak látsz. Az idő valóban minden sebet begyógyít.

Kérd az angyalaidat és a vezetőidet, hogy segítsenek megérteni, miért alakult ki ez a helyzet az életedben. Egy új szemléletmód lehetővé tenné számodra, hogy a dolgokat más megvilágításban lásd. Tudd, hogy ennek a kihívásnak köszönhetően idővel erősebb leszel.

 

A második lap a Gábriel Királya

Most a nagy egész a lényeg. Sok mindent kell elintézned, de neked most az a dolgod, hogy kitalálj egy nagy víziót. A részleteket hagyd másra. Nyugodtan kockáztathatsz, mert megvan hozzá a kellő tapasztalatod és tudásod, hogy sikerrel járj. A körülötted élők azt várják tőled, hogy vedd át az irányítást. Hagyd, hogy a lelkesedésed és a természetes bájod mindent beragyojon. A kreativitás a sikeres törekvések kulcsa.

 

A harmadik lap a Rafael ötös

Minden okkal történik. Lehet, hogy mostanában egy veszteségre koncentrálsz, de mikor ezt a kártyát húzod, az azt jelenti, hogy valami pozitív vár rád. A dolgok talán nem úgy alakultak, ahogy vártad, de most bízz abban, hogy az Univerzum valami sokkal jobbat tartogat számodra.

A megbánás most egyáltalán nem szolgál téged. A változásokra úgy tekints, mint angyalaid vezető kezére, mely új irányba terel téged hosszú távú boldogságot illető elképzelésed szerint.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz


Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!