Angyalkártyák csütörtökre 10.05

Az első lap a Mihály hármas

Ettől a helyzettől csak erősebb leszel. Mikor nehézségek adódnak, fontos időt adni a gyógyulásnak. Nem kell egyedül végigcsinálnod. Kérd az angyalaidat, a vezetőid vagy a barátaid segítségét. Minden érintettnek bocsáss meg (magadnak is) azokért a tettekért vagy döntésekért, melyeket rosszindulatúnak vagy elhibázottnak látsz. Az idő valóban minden sebet begyógyít.

Kérd az angyalaidat és a vezetőidet, hogy segítsenek megérteni, miért alakult ki ez a helyzet az életedben. Egy új szemléletmód lehetővé tenné számodra, hogy a dolgokat más megvilágításban lásd. Tudd, hogy ennek a kihívásnak köszönhetően idővel erősebb leszel.

 

A második lap a Gábriel Királya

Most a nagy egész a lényeg. Sok mindent kell elintézned, de neked most az a dolgod, hogy kitalálj egy nagy víziót. A részleteket hagyd másra. Nyugodtan kockáztathatsz, mert megvan hozzá a kellő tapasztalatod és tudásod, hogy sikerrel járj. A körülötted élők azt várják tőled, hogy vedd át az irányítást. Hagyd, hogy a lelkesedésed és a természetes bájod mindent beragyojon. A kreativitás a sikeres törekvések kulcsa.

 

A harmadik lap a Rafael ötös

Minden okkal történik. Lehet, hogy mostanában egy veszteségre koncentrálsz, de mikor ezt a kártyát húzod, az azt jelenti, hogy valami pozitív vár rád. A dolgok talán nem úgy alakultak, ahogy vártad, de most bízz abban, hogy az Univerzum valami sokkal jobbat tartogat számodra.

A megbánás most egyáltalán nem szolgál téged. A változásokra úgy tekints, mint angyalaid vezető kezére, mely új irányba terel téged hosszú távú boldogságot illető elképzelésed szerint.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

3 hozzászólás

 1. Avatar Fododórné Jobbágy Éva szerint:

  Gábriel, Rafáel, Mikháel arkangyalok. És Uriel arkangyal.
  Napi imámban Őhozzájuk imádkozok, kérem Őket, borítsák rám a megbocsátás palástját és árasszanak el a gyógyító, tiszta, édes, égi Fénnyel …

 1. 2017-10-05

  […] Angyalkártyák csütörtökre 10.05 […]

 2. 2017-10-05

  […] Angyalkártyák csütörtökre 10.05 […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!