Angyalkártyák péntekre 10.06

Ebben a húzásban Mihály arkangyaltól két lap is előkerült, miszerint az ő ereje dominál jelenleg.

Az első lap a Rafael apródja

Az érzéseid annyira rávilágítanak a lényegre. Ez a lap egy nagy érzelmi befolyással bíró üzenet előhírnöke. Pszichikus képességeid új szintre emelkednek. Vagy “beleszeretsz” egy új projektbe vagy kísérletbe. Ez a lap mutathat egy olyan személyt is, aki felkavarja a szerelmi vagy az érzelmi életed. A kommunikáció nagyon fontos (főleg akkor, ha ehhez a személyhez már van közöd).

A második lap a Mihály királynője

Pontosan tudod, mit kell tenned. A múltbeli tapasztalataid tökéletesen felkészítettek a helyzetre, amelyben most vagy. A humorral kevert bölcsesség megkönnyíti a feladat végrehajtását. A tökéletes cselekedetek helyett mások jó szándékának adj inkább hitelt. Életednek ebben az időszakában fontosabb a karrieredben való előrelépés, és hogy végezz a dolgaiddal, mint a romantikus kapcsolatok.

A harmadik lap a Mihály kettes

Sokkal jobban fogod érezni magad, ha végre meghozod a döntést. Gondban vagy egy döntéssel, vagy túlanalizálod a helyzetet, vagy csak reménykedsz, hogy majd magától megoldódik. A szíved ellentmond az elmédnek, ezért kerülöd a döntést. Ez fárasztó lehet, és felesleges stresszt eredményezhet. Bízz abban, hogy képes vagy bölcs és ösztönösen jó döntést hozni. A megoldás elég valószínű, de szükség lesz kompromisszumra. Keresd a középutat. Akár egy átmeneti megoldás is újra beindíthatja a dolgokat.

Nem hallgatsz belső bölcsességedre, csak egy helyben toporogsz, elnyomod az érzéseidet.


1 Response

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!