Angyalkártyák szombatra 05.04

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az első lap: Erő
Hatalmas erő és könyörület van benned. A kedvesség és a megértés, melyet másoknak adsz, áldott ajándék. Ugyanakkor épp ilyen fontos, hogy saját magaddal is gyengéden bánj. Talán találsz magadban néhány olyan tulajdonsáot, ami miatt aggódsz vagy türelmetlenné válsz. Azonban minden ember isten gyermeke. Tulajdonságaid szeretettel és könyörülettel való egyensúlyba állítása az, ami megtanít arra, hogyan mutasd meg ugyanezeket a tulajdonságokat a téged körülvevő embereknek.
Sokkal erősebb vagy mint hiszed. A helyzet, melyben most találod magad nagyon finom és érzékeny megközelítésdt igényel. Ariel arkangyal segít, hogy bármilyen kihívással szemben erős maradj.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.
  1. Hálásan köszönök mindent,, Mihály Arkangyal,,köszönöm a segítséget,köszönöm, hogy velem vagy mindig! Áldás,,, Szép napot kívánok szeretettel mindenkinek a Főldön!

  2. Hálásan Köszönöm Mihály Arkangyal a Hozzám való Jóságodat ! Köszönök Mindent mindig és mindenkor !Áldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*