Angyalkártyák szombatra 10.14

Angyalkártyák szombatra 10.14

Az első lap: Erő
Hatalmas erő és könyörület van benned. A kedvesség és a megértés, melyet másoknak adsz, áldott ajándék. Ugyanakkor épp ilyen fontos, hogy saját magaddal is gyengéden bánj. Talán találsz magadban néhány olyan tulajdonsáot, ami miatt aggódsz vagy türelmetlenné válsz. Azonban minden ember isten gyermeke. Tulajdonságaid szeretettel és könyörülettel való egyensúlyba állítása az, ami megtanít arra, hogyan mutasd meg ugyanezeket a tulajdonságokat a téged körülvevő embereknek.
Sokkal erősebb vagy mint hiszed. A helyzet, melyben most találod magad nagyon finom és érzékeny megközelítésdt igényel. Ariel arkangyal segít, hogy bármilyen kihívással szemben erős maradj.

Második lap: Igazság
Az angyalok ezt a kártyát biztosítékként küldték arra vonatkozóan, hogy helyes döntés fog születni. Bírósági ügyekben, megállapodásokat illetően, és más ügyekben, melyekben egy harmadik fél dönt, a te javadra születik ítélet. Ahol korábban a helyzet igazságtalanná vált, Ragual arkangyal segít helyreállítani az egyensúlyt az érintettek között, így hamarosan már magad mögött tudhatod ezt a kihívást.
Ez a kártya tovább azt az üzenetet is hordozza, hogy a helyzetet, amelybe kerültél, részben a korábbi döntéseid teremtették -következtetésképpen az új döntések új eredményeket hozhatnak, ha úgy kívánod. Most nagyon fontos, hogy igazságos és alaposan mérlegelt döntést hozz. A jóindulatnak és az igazságosságnak mindenkire ki kell terjednie, aki érintett.

Harmadik lap: Ariel hármas
Csináld, amit szeretsz. Fontos, hogy kövesd a szenvedélyed, és a lehető legjobb munkát végezd. Komolya tehetség és szakértelem van jelen. A szóban forgó feladat örömteli élmény lehet, és lehet, hogy elismerést vagy pénzbeli jutalmat hoz neked. Ez most a személyes fejlődés ideje számodra a karrieredben és a művészi törekvéseidben is.
Fontos, hogy együttműködj másokkal örömteli, kooperatív módon. Fogadd el a körülötted lévők gondolatait, de ne félj, határozottan megosztani velük a saját ötleteidet.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

  • Marika Horvát 2017-10-14 at 11:47

    Hálásan köszönök mindent,, Mihály Arkangyal,,köszönöm a segítséget,köszönöm, hogy velem vagy mindig! Áldás,,, Szép napot kívánok szeretettel mindenkinek a Főldön!Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!