Angyalkártyák szombatra 11.04

Angyalkártyák szombatra 11.04

Az első lap a Hit (Metatron arkangyal)

Metatron arkangyal azért mutatja neked ezt a kártyát, hogy így bíztaason téged arra, hogy higgy, és tedd meg a kellő lépést. Teljes mértékben képes vagy arra, hogy egy új, izgalmakkal és csodákkal teli útra lépj. A fejlődés és gyarapodás lehetőségei most valóban korlátlanok, amennyiben hiszel magadban és az álmaidban. Csak az első lépést kell megtenned, és máris egy boldogabb, új élet felé vezető úton találod magad. Angyalaid és vezetőid segítőkész embereket küldenek hozzád, hogy végig melletted legyenek, és segítsenek az utadon. Arra bíztatnak, hogy aktívan kutass a szükséges információk után. Ne hagyd, hogy a tapasztalat vagy az önbizalom hiány hátráltasson. Az öröm, melyet keresel, jár neked.

A második lap a Mihály lovagja

Idelye gyorsan cselekedni, most arra van szükség, hogy nagy elszántsággal és magabiztonsággal cselekedj. Készíts tervet, és tudd, pontosan hogy fogod kivitelezni. Most nagyon aktív vagy. Ez a lap arra bíztat,hogy az eszedre hallgass a szíved helyett a kívánt eredmény elérése érdekében. Arra bíztat ugyan, hogy gyorsan cselekedj, de semmiképpen se légy meggondolatlan. Egy személy, aki képes egyszerre több dolgot véghezvinni. Valaki, akinek zseniális az elméje és az a képessége, hogy bármilyen intellektuális problémát megoldjon.

A harmadik lap a Rafael tízes

Az életed televan szeretettel és áldással. Ebben a csodálatos pillanatban úgy tűnik, mindened megvan. A családod szerető és boldog. LEhet, hogy továbbra is keményen dolgozol, de elégedettnek és békésnek érzed magad, mikor hazaérkezel. Gyermekeddel vagy más családtagjaiddal való kapcsolatod harmónikus és békés. A kapcsoaltok sok munkát igényelnek, de megéri. A reményeid és az álmaid csak egy karnyújtásnyira vannak. Gyönyörű családi életre vágysz, jó úton haladsz.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz


Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!