Angyalkártyák szombatra 11.04

Az első lap a Hit (Metatron arkangyal)

Metatron arkangyal azért mutatja neked ezt a kártyát, hogy így bíztaason téged arra, hogy higgy, és tedd meg a kellő lépést. Teljes mértékben képes vagy arra, hogy egy új, izgalmakkal és csodákkal teli útra lépj. A fejlődés és gyarapodás lehetőségei most valóban korlátlanok, amennyiben hiszel magadban és az álmaidban. Csak az első lépést kell megtenned, és máris egy boldogabb, új élet felé vezető úton találod magad. Angyalaid és vezetőid segítőkész embereket küldenek hozzád, hogy végig melletted legyenek, és segítsenek az utadon. Arra bíztatnak, hogy aktívan kutass a szükséges információk után. Ne hagyd, hogy a tapasztalat vagy az önbizalom hiány hátráltasson. Az öröm, melyet keresel, jár neked.

A második lap a Mihály lovagja

Idelye gyorsan cselekedni, most arra van szükség, hogy nagy elszántsággal és magabiztonsággal cselekedj. Készíts tervet, és tudd, pontosan hogy fogod kivitelezni. Most nagyon aktív vagy. Ez a lap arra bíztat,hogy az eszedre hallgass a szíved helyett a kívánt eredmény elérése érdekében. Arra bíztat ugyan, hogy gyorsan cselekedj, de semmiképpen se légy meggondolatlan. Egy személy, aki képes egyszerre több dolgot véghezvinni. Valaki, akinek zseniális az elméje és az a képessége, hogy bármilyen intellektuális problémát megoldjon.

A harmadik lap a Rafael tízes

Az életed televan szeretettel és áldással. Ebben a csodálatos pillanatban úgy tűnik, mindened megvan. A családod szerető és boldog. LEhet, hogy továbbra is keményen dolgozol, de elégedettnek és békésnek érzed magad, mikor hazaérkezel. Gyermekeddel vagy más családtagjaiddal való kapcsolatod harmónikus és békés. A kapcsoaltok sok munkát igényelnek, de megéri. A reményeid és az álmaid csak egy karnyújtásnyira vannak. Gyönyörű családi életre vágysz, jó úton haladsz.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

12 hozzászólás

 1. Avatar Marika Horvát szerint:

  Hálásan köszönöm az üzeneteket ,,, bár csak sikerülne !! Áldás,, <3

 2. Avatar Lászlo Mihályné szerint:

  A siker bennünk van csak kivitelezni kell.

 3. Avatar Kucsora Sándorné szerint:

  Hálásan köszönöm

 4. Avatar Kucsora Sándorné szerint:

  Köszönöm szépen amen

 5. Avatar Marika Horvát szerint:

  Hála és köszönet mindenért ! Áldás ,, szeretett,,Fény,,,

 6. Avatar Fogl Józsefné szerint:

  Nagyon nagy szükségem lenne rá ,és érzem hogy ez a szép üzenet reményekkel tölt fel
  Nagyon-nagyon köszönöm
  hálás leszek érte .
  KÖSZÖNÖM !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!