Angyalkártyák üzenete 02.12

Angyalkártyák üzenete 02.12

Mihály arkangyal segít aktuális problémád megoldásában, aktuális dilemmáddal kapcsolatos döntésben. Válassz egy kártyát és hozd meg a helyes döntést!

1. kártya:
Mihály arkangyal kreatív és magabiztos időszakot jósol, amikor könnyebben hozhatsz jó döntéseket, mint máskor.

Mivel most jobban otthon vagy az anyagi világban és gyakorlatiasan közelíted meg az eseményeket, minden reményed meg van a sikerre. A Nap sugarai az alkotó energiákat és kiaknázatlan képességeidet is jelképezik, ezért fontos, hogy ne fecséreld felesleges dolgokra az idődet, és ne tékozold el a lehetőségeidet.A változások természete szerint nem mindig lesznek ilyen kedvezők a körülményeid, ezért jó, ha nem halogatod tovább a fontos terveidet és feladataidat. Kedvező az időszak arra is, hogy akár a kapcsolatodon, akár a karriereden javíts.Az, hogy megengedő, nagylelkű hozzáállásod tartósan viszonzásra talál-e, még sok mindentől függhet, de addig is próbáld a dolgok jó oldalát nézni és optimistán tekinteni a jövőbe.

2. kártya:
Ha nem magáért a változásért változtatsz, hanem egy fontos cél vezérel, akkor nyugodtan útnak indulhatsz.

Van úgy, hogy a régi keretek szűkké válnak, a stagnálás pedig életterünk, lehetőségeink végzetes beszűküléséhez vezet. Ha így lenne, cselekedj még akkor is, ha érzed a változás terhe nagy nyomást jelent majd rád, s feszültségekkel terhes időszak elé nézel. Az erőddel való okos gazdálkodás, a kisebb újratervezések, s kitartó taktikus cselekvés azonban minden bizonnyal meghozza majd a gyümölcsét, így később sem kell bánkódnod az elszalasztott lehetőségek miatt.

3. kártya:
Belső hangod és tapasztalataid szerencse hiányában is segítenek átvészelni a nehéz időszakokat és jó döntéseket hozni.

Ennek a döntésnek azonban nincs sok köze a mások által elvártakhoz, a mindenáron való megfeleléshez, hiszen ezek az elhatározások általában a magány ösvényén születnek. Vannak időszakok, amikor csak az önmagadhoz való hűség és a saját értékrendedhez való ragaszkodás segít a felszínen maradni. A fejlődésed egyik fontos állomása, amikor felismered, hogy ha kikerülsz az állandó nyüzsgésből magad is megtalálod a válaszokat az életed fontos kérdéseire, és egyedül, mások társasága nélkül is teljes egésznek, értékes embernek érzed magad.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz


Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!