Angyalkártyák üzenete Április 26. csütörtök | Kérhetsz bármit! | Beavatás

Első kép üzenete:

Az angyali tudat meghaladja értelmünket, az angyalok cselekedeteit és áldásait csodának véljük.

Légy nyitott ezeknek a csodáknak a vonzására és elfogadására. Mihály  Arkangyal előszeretettel lép közbe válságos percekben, amikor kétségbeesetten fohászkodsz Istenhez. De előszeretettel áraszt el áldásaival és csodáival az öröm pillanataiban is, ha nem felejted el őt hívni.

Kérhetsz bármit: parkolóhelytől a gyerekig. Ha sűrűn hívod őt, idővel olyan kapcsolatrendszert teremthetsz, amely az angyalok rezgéséhez hangolja a tiedet, és megkönnyíti a kapcsolat felvételét.

Második kép üzenete:

Miután az angyalok előkészítették tudatodat és aranyos kisugárzásodat arra, hogy felégessék azokat a magadra kényszerített korlátokat, amelyek a múltban meggátolták az intenzitásnak ezt a szintjét, kész vagy rá, hogy Gábriel Arkangyal átbocsássa magasabb rendű és anyagi testeden egyaránt elektromos keresztségének megnövekedett áradatát.

Ez a magas feszültséggel járó beavatás akkor válik lehetségessé, amikor egész lényed szeretetért, igazságért és Isten ismeretéért kiált. Roppant intenzív és csodálatos érzés! Míg végbemegy a keresztelés, úgy érezheted, a feltétlen szeretet mindent elöntő elragadtatásba ejt. Hagyd, hogy a szenvedély és az extázis vad táncra ragadjon, amely annál nagyobb gyönyört okoz, minél intenzívebb.

Annyi hála ömlik szívedbe, hogy a kéjtől megemelkedik mellkasod és úgy érzed, tested nem egyéb, mint a rajta átáramló energia vezetéke.


1 Response

  1. Avatar szerint:

    Köszönöm Mihály Arkangyal ,hogy segítel Örömömben ,bánatomban ! Köszönöm hogy mindig mellettem vagy meghallgatod Imámat és Én Hálásan Köszönöm Mindig és Mindenkor !Kérlek fogadj oltalmadba ! Áldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!