Angyalkártyák vasárnapra 02.11

Angyalkártyák vasárnapra 02.11

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mihály nyolcas

Szabad lehetsz. Talán úgy érzed, a helyzet csapdájába estél, de ez csak illúzió. Le kell győznöd a félelmeidet, és ki kell nyitnod a szemed, hogy meglásd a lehetőségeket. Az önbizalomhiányod miatt lehet, hogy megijeszt a szabadsághoz vezető út, de angyalaidtól kérhetsz bátorítást. Hamarosan rájösz, hogy sokkal erősebb vagy, mint gondoltad. Kötelezd el magad a körülményeid megváltoztatása mellett, és higgyj abban, hogy képes vagy továbblépni. Nem bízol a saját erődben. Nem látod világosan a dolgokat. Önszabotázs.

Rafael ásza

Egy új és pozitív érzelmi tapasztalat kezdete az életedben. Lehet szó egy személyről, akihez nagyon közel kerülsz, vay ey helyzetről, mely örömmel tölt el. Ez a lap gyakran jelzi, romantikus kapcsolatok kezdetét, vagy a románc felélesztését a meglévő kapcsolatban. Lehet, hoy szerelmes leszel, vagy mély és személyes kapcsoaltot alakítasz ki egy új baráttal. Ebben az időszakban mély és tartós spirituális éleslátás lehetséges. Bízz abban, hogy az ösztöneid elvezetnek a boldosághoz. Spirituális felfedezések, ajándék egy kedves személytől, a szív ott van, ahol az otthon.

A döntés (Jophiel arkangyal)

Íme a felszólítás, hogy szabadulj meg mindentől, ami hátráltat. Jophiel arkangyal segít neked elengedni a tehetetlenség vagy a félelem érzését, melyek mintha visszatartanának. Jó hír azonban, hogy azok a korlátok, melyek úgy tűnik, meggáolják a fejlődésedet, csak saját kreációk, éppen ezért is vissza is fordíthatók. Isten és az arkangyalok segítségével felszabadíthatod magad. A negatív gondolkodás meggátolhat abban, hogy a szíved által vágyott irányba haladj. Kérd Jophiel arkangyalt, hogy gondolataid továbba is pozitív irányban maradjanak. Hagyd, hogy spirituális szárnyaid az áloméleted irányába repítsenek. Az anyagi javakra való fókuszálás, méregtelenítés szüséges.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Marika Horvát 2017-10-07 at 23:53

  Köszönöm és kérem,, Jophil arkangyal segítségét, a félellem érzésében! áldás,,

  Kérem Mihály Arkangyal,, ,hogy az Angyalok segítsenek, az Önbízalom hiányban ,hogy tovább tudjak lépni,, mert már ,nagyon sok idöm el ment – 11 / most 2 -évem ment el igy ,,ha meg nem sikerül tovább lépnem,, / akkor be fejezem /és köszönöm!


 • Marika Horvát 2017-10-08 at 14:50

  Hálás szívvel köszönök mindent ! Szép napot kívánok szeretettel mindenkinek,, ! Áldás,, szeretet,, Fény,,! <3


 • Szilvia Isgum 2018-02-11 at 08:44

  Ámen😇


 • Imréné Tóth 2018-02-11 at 08:58

  Így legyen ÁMEN.


 • Margit Bimbi Kalinákné 2018-02-11 at 09:23

  Amen


 • Henriette Kassai 2018-02-11 at 09:48

  Köszönöm


 • Zoltán Vagdal 2018-02-11 at 11:29

  Hálásan köszönöm!


 • Margit Farago 2018-02-11 at 22:02

  Áldás. Hálás vagyok


 • Serfőző Tímea 2018-02-12 at 16:26

  Hála az égnek, történt ez a fronton változás 🙂Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
error: Content is protected !!