Angyalkártyák vasárnapra 02.11

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mihály nyolcas

Szabad lehetsz. Talán úgy érzed, a helyzet csapdájába estél, de ez csak illúzió. Le kell győznöd a félelmeidet, és ki kell nyitnod a szemed, hogy meglásd a lehetőségeket. Az önbizalomhiányod miatt lehet, hogy megijeszt a szabadsághoz vezető út, de angyalaidtól kérhetsz bátorítást. Hamarosan rájösz, hogy sokkal erősebb vagy, mint gondoltad. Kötelezd el magad a körülményeid megváltoztatása mellett, és higgyj abban, hogy képes vagy továbblépni. Nem bízol a saját erődben. Nem látod világosan a dolgokat. Önszabotázs.

Rafael ásza

Egy új és pozitív érzelmi tapasztalat kezdete az életedben. Lehet szó egy személyről, akihez nagyon közel kerülsz, vay ey helyzetről, mely örömmel tölt el. Ez a lap gyakran jelzi, romantikus kapcsolatok kezdetét, vagy a románc felélesztését a meglévő kapcsolatban. Lehet, hoy szerelmes leszel, vagy mély és személyes kapcsoaltot alakítasz ki egy új baráttal. Ebben az időszakban mély és tartós spirituális éleslátás lehetséges. Bízz abban, hogy az ösztöneid elvezetnek a boldosághoz. Spirituális felfedezések, ajándék egy kedves személytől, a szív ott van, ahol az otthon.

A döntés (Jophiel arkangyal)

Íme a felszólítás, hogy szabadulj meg mindentől, ami hátráltat. Jophiel arkangyal segít neked elengedni a tehetetlenség vagy a félelem érzését, melyek mintha visszatartanának. Jó hír azonban, hogy azok a korlátok, melyek úgy tűnik, meggáolják a fejlődésedet, csak saját kreációk, éppen ezért is vissza is fordíthatók. Isten és az arkangyalok segítségével felszabadíthatod magad. A negatív gondolkodás meggátolhat abban, hogy a szíved által vágyott irányba haladj. Kérd Jophiel arkangyalt, hogy gondolataid továbba is pozitív irányban maradjanak. Hagyd, hogy spirituális szárnyaid az áloméleted irányába repítsenek. Az anyagi javakra való fókuszálás, méregtelenítés szüséges.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.
  1. Köszönöm és kérem,, Jophil arkangyal segítségét, a félellem érzésében! áldás,,

    Kérem Mihály Arkangyal,, ,hogy az Angyalok segítsenek, az Önbízalom hiányban ,hogy tovább tudjak lépni,, mert már ,nagyon sok idöm el ment – 11 / most 2 -évem ment el igy ,,ha meg nem sikerül tovább lépnem,, / akkor be fejezem /és köszönöm!

  2. Hálás szívvel köszönök mindent ! Szép napot kívánok szeretettel mindenkinek,, ! Áldás,, szeretet,, Fény,,! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..