Angyalok Üzenete vasárnapra

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ez az angyal arra invitál, hogy próbálj magad és a családod köré több melegséget, nagyobb otthonosságot, apró örömöket varázsolni.

Az otthon nagyon fontos hely mindannyiunk számára, hisz ez az a hely, ahol a mindennapos “harcaink” után feltöltődhetünk, megpihenhetünk. Időnként rá fér a megtisztulás, a törődés, amikor is kiselejtezzük a haszontalan tárgyakat, rendet, tisztaságot teremtünk benne, és megújítjuk néhány új kiegészítővel, színnel, feldíszítjük virággal, néhány textíliával. Télen az ünnepek közeledtével csodát tehetsz már néhány fagyöngy csokorral, mikulásvirággal, színes bogyós ággal is.
A nyugtató hatású illóolajok párologtatása, és az apró mécsesek fénye pedig békével veszi körbe a családot. Bármennyi is a feladatod, érdemes néha az otthonodra is némi időt szánnod, és barátságosabbá, meghittebbé tenned, mert a benne megrekedt energiák a te megújulásodat és harmóniádat is akadályozzák.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.