Asztrális hatások 2018 októberében: itt a helyes döntések meghozatalának ideje

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

2018 október asztrális légkörére ezek lesznek jellemzők: dinamizmus, optimizmus, érzelmi ingadozások, óvatosság, figyelmesség.

Október a helyes döntések meghozatalának ideje. Eljött az idő, mikor olyan döntéseket kell meghoznod, amely a te érdekeidet, a te boldogságodat szolgálja. Nincs idő arra, hogy értelmetlen dolgokra pazarold az idődet és az energiádat. Légy következetes magaddal szemben, koncentrálj a céljaidra.

Októberben a következő csillagjegyek lesznek a legaktívabbak:

Skorpió, Vízöntő, Bika, és Halak.

A Vízöntő jegyében továbbra a Feketehold tartózkodik, amely helytelen cselekedetekre, túlzásokra, érzelmileg megalapozatlan tettekre sarkalhat, amelyeket nagyon nehéz kordában tartani.

A Chiron bolygó a Halak jegyében pozitív hatással lesz az életedre, megnyugvást hoz testileg, lelkileg, így az életed egyensúlyba kerülhet.

Október 3-8. között a retrográd mozgásban lévő Vénusz instabilitást hoz, érzelmi viharokat idézve elő, nem fogod tolerálni az igazságtalanságot, a hamisságot.

A Merkúrra is oda kell figyelni, mert ebben a hónapban három csillagjegyen is áthalad:

október 10-ig a Mérleg jegyében lesz, azután következik a Skorpió, végül pedig október 31-én éri le a Nyilas jegyet. Ez pszichés fluktuációt eredményez, ami azt jelenti, hogy egyik pillanatban jókedvűnek érzed magad, majd utána lehangoltság lesz úrrá rajtad.

Október 9-én Újhold kezd kialakulni a Mérleg jegyében, pont mikor a Merkúr elhagyni készül az említett jegyet. Ez azt eredményezi, hogy meg kell találnod a lelki célodat, meg kell ismerned magadat, amit csak úgy tudsz megcsinálni, ha lenyugszol és egy csendes helyiségben meditálva végig elemzed a lelked apró rezdüléseit.

A Telihold a Bika jegyében október 24-én alakul ki. Ez arra ösztönöz, hogy beszélj a munkaadóddal, próbálj jobb lehetőségeket kiharcolni, így teremtve meg hosszútávra az anyagi függetlenségedet és a jólétet az életedben.

A következő napok lesznek különösen feszültek az októberi hónapban: 1, 3, 8, 12, 14, 19, 23, 26, 28. Ezeken a napokon fokozottan légy elővigyázatos és éber.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..