Asztrális hatások 2018 októberében: itt a helyes döntések meghozatalának ideje

2018 október asztrális légkörére ezek lesznek jellemzők: dinamizmus, optimizmus, érzelmi ingadozások, óvatosság, figyelmesség.

Október a helyes döntések meghozatalának ideje. Eljött az idő, mikor olyan döntéseket kell meghoznod, amely a te érdekeidet, a te boldogságodat szolgálja. Nincs idő arra, hogy értelmetlen dolgokra pazarold az idődet és az energiádat. Légy következetes magaddal szemben, koncentrálj a céljaidra.

Októberben a következő csillagjegyek lesznek a legaktívabbak:

Skorpió, Vízöntő, Bika, és Halak.

A Vízöntő jegyében továbbra a Feketehold tartózkodik, amely helytelen cselekedetekre, túlzásokra, érzelmileg megalapozatlan tettekre sarkalhat, amelyeket nagyon nehéz kordában tartani.

A Chiron bolygó a Halak jegyében pozitív hatással lesz az életedre, megnyugvást hoz testileg, lelkileg, így az életed egyensúlyba kerülhet.

Október 3-8. között a retrográd mozgásban lévő Vénusz instabilitást hoz, érzelmi viharokat idézve elő, nem fogod tolerálni az igazságtalanságot, a hamisságot.

A Merkúrra is oda kell figyelni, mert ebben a hónapban három csillagjegyen is áthalad:

október 10-ig a Mérleg jegyében lesz, azután következik a Skorpió, végül pedig október 31-én éri le a Nyilas jegyet. Ez pszichés fluktuációt eredményez, ami azt jelenti, hogy egyik pillanatban jókedvűnek érzed magad, majd utána lehangoltság lesz úrrá rajtad.

Október 9-én Újhold kezd kialakulni a Mérleg jegyében, pont mikor a Merkúr elhagyni készül az említett jegyet. Ez azt eredményezi, hogy meg kell találnod a lelki célodat, meg kell ismerned magadat, amit csak úgy tudsz megcsinálni, ha lenyugszol és egy csendes helyiségben meditálva végig elemzed a lelked apró rezdüléseit.

A Telihold a Bika jegyében október 24-én alakul ki. Ez arra ösztönöz, hogy beszélj a munkaadóddal, próbálj jobb lehetőségeket kiharcolni, így teremtve meg hosszútávra az anyagi függetlenségedet és a jólétet az életedben.

A következő napok lesznek különösen feszültek az októberi hónapban: 1, 3, 8, 12, 14, 19, 23, 26, 28. Ezeken a napokon fokozottan légy elővigyázatos és éber.


7 hozzászólás

  1. Hálás köszönet! Áldás! Ámen!

  2. Avatar Terezia Kalanyos szerint:

    Halasan koszonom ❤️

  3. Avatar Király Ilona szerint:

    Köszönöm Ámen!

  4. Grazie mille 🌷🌿

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!