Az alkotó vizualizációt csak pozitív célok elérésére használhatod

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az alkotó vizualizációt csak pozitív célok elérésére használhatod

az-alkoto-vizualizaciot-csak-pozitiv-celok-eleresere-hasznalhatod

Attól ne félj, hogy az alkotó vizualizációval kárt fogsz okozni. Az alkotó vizualizáció olyan eszköz, amellyel azokat a korlátokat szüntethetjük meg, amelyeket mi magunk állítottunk az univerzum természetszerűen harmonikus, bőséges és szeretetteli áramlásai elé.

Csak akkor alkalmazható eredményesen, ha összhangban van legmagasabb céljainkkal, és minden létező legjavát szolgálja.
Ha valaki ezt a hatásos módszert másoknak kárt okozó vagy kimondottan önző célokra használja, csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy nem ismeri a karma törvényét. Ez pontosan ugyanazon az alapelven működik, mint a szétterjedés és vonzás törvénye, vagyis „amint vetsz, úgy aratsz”. Bármit próbálsz egy másik ember számára létrehozni, ez mindig bumerángként visszahat rád. Ez vonatkozik a szeretetet adó, segít, gyógyító tevékenységre és a negatív, pusztító hatásúakra is.
Ez persze azt jelenti, hogy minél többet alkalmazod az alkotó vizualizációt arra, hogy szeretetet adj és szolgáld mások és önmagad legmagasabb céljait, annál több szeretet, boldogság és siker talál majd rád teljesen természetes módon.
Hogy ne feledkezz el erről, jó, ha minden egyes alkotó vizualizációdhoz hozzáteszed a következő kijelentést: Vagy ez, vagy egy ennél még jobb dolog most megvalósul tökéletesen és harmonikusan,
és minden érintett javára szolgai.
Például abban az esetben, ha munkahelyeden előléptetést jelenítesz meg magadnak, ne azt képzeld el, hogy felettesedet kirúgják, hanem azt, hogy jobb állást kap máshol, így az eredmény mindenkinek a javára lesz. Nem kell kigondolnod vagy elképzelned, hogyan történik majd mindez, vagy kiválasztanod a mindenki számára legmegfelelőbb módozatot; csak tételezd fel, hogy minden a lehető legjobb úton-módon oldódik meg, és hagyd, hogy az egyetemes intelligencia dolgozza ki a részleteket.
Közzétette: fenyorveny.hu

The post Az alkotó vizualizációt csak pozitív célok elérésére használhatod appeared first on intuíciók.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..