Az igazság pillanata! Kiderül mennyire vagy képmutató és hazug

Kos 5%

Egyáltalán nem jó szinész. Mindig őszinte és nyilt, látszatra zord, valójában szívélyes, aki sosem köntörfalaz fölöslegesen. Hamar lebukik ha hazudni próbál. Ha a pénzét képmutatással kellene keresnie, alighanem éhen halna.

Sokszor akkor is kimondja, mit gondol, amikor senki nem kérte. Már a kérdéseikben is ott lehet a véleményük, az általuk vélt igazság, amit nem tartanak magukban, még ha benne is van a pakliban, hogy esetleg megbántanak valakit. Brutálisan őszinték tudnak lenni.

Legtöbbször szemtől szembe megmondod az igazat, ezért sokan kemény és zord embernek tartanak, aki érzéketlen. Képtelen vagy a színészkedésre, ha mégis hazudni próbálsz, nagyon hamar belegabalyodsz a mondandódba, és azonnal észreveszik rajtad. Magánéletedben rendkívül körültekintően választasz párt, mert nehezen szúrod ki, ha lódítanak neked. A képmutatás a munkavállalás területén is nagyon-nagyon messze áll tőled, viszont őszinteséged miatt hamar előreléphetsz a ranglétrán, mert tudják, te maximálisan megbízható vagy.

A legnagyobb hazugságod:

Jól vagyok!

Szeretnéd fenntartani azt a képet magadról, hogy folyamatosan minden rendben, így amikor nem vagy jól, akkor azt takargatni szeretnéd. Bár ez nem megy neked túl sikeresen, így nagyon tud idegesíteni, ha folyamatosan ezt kérdezgetik tőled.

Bika 20%

Mivel az őszinteség hozzátartozik a bika jelleméhez, aligha képes szerepet játszani. Bizalomra méltó, aki a képmutatást megveti – ilyesmire legfeljebb valamilyen jó cél érdekében hajlandó csupán. Előfordulhat, hogy egyszer-kétszer nem fedi fel a lapjait, ha ezzel megkímélheti a másikat a fájdalomtól.

Meglehetősen konfliktuskerülő csillagjegy. Előfordul, hogy éppen azért hazudik, mert úgy tudja elkerülni a konfliktust másokkal. Ez azért lehet, mert a Bika nem szereti kellemetlenül érezni magát, az őszinteség pedig olykor azzal jár. Ráadásul néha feleslegesen füllentenek csak azért, hogy másnak jobb legyen.

Az őszinteség nagyon fontos számodra az élet minden területén, így te magad sem vagy képes semmilyen szerepet játszani. Munkahelyeden kifejezetten megvetéssel nézel arra, aki hazugságokkal próbál előre jutni, és kerülöd a társaságát. Inkább a „lassú víz partot” mos elvet követed, és olyanokkal dolgozol szívesen együtt, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Magánéletedben előfordul, hogy kegyes hazugságokat mondasz, de mindezt azért teszed, hogy a másikat ne bántsd meg.

A legnagyobb hazugságod:

Soha nem hazudok!

Szeretnél erkölcsileg tiszta maradni mások előtt. Szeretnéd, ha azt gondolnák, hogy a te választásod a helyes és ezért mindig elfogadható az iránymutatásod. Hogy ez így is maradhasson, nem gondolhatják azt rólad, hogy időnként hazudsz. Bár az is igaz, hogy még a hazugságról is képes vagy hazudni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..