Az indigó gyerekek képességei

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az indigó gyerekek spirituális képességei szoros összefüggésben állnak feladatukkal, de sokkal inkább az egyes gyerekekre és egyéni életkörülményeikre szabottak.

Míg spirituális feladatuk amelyet itt a Földön kell teljesíteniük -, inkább kollektív, addig az egyéni képességek indigó gyerekenként változnak.

Életfeladatát mindegyikőjüknek egyénileg meghatározott környezetben kell beteljesítenie.

Bár képességeik nagyon szakosodottak, az alább felsoroltakról azt mondhatjuk, hogy az mindenkinél közös:

• Igazi gyógyítók. Érintésükben harmóniát, nyugalmat és ellazulást találnak az emberek.

• Nagy szeretetre képesek, és annyi szeretetet tudnak kisugározni, hogy azonnal jól érzik magukat az emberek.

• Gyorsan képesek felismerni szellemi elképzeléseket, és ezek szerint cselekedni.

• Erős belső érzékelésük van az élet igazságáról. Érzik, hogy mi a helyes és mi nem, és afelé haladnak, amit helyesnek éreznek.

• Könnyedén kommunikálnak minden élőlénnyel, állatokkal, növényekkel, kövekkel, és felismerik bennük a szellemit, az élőt.

• Megvan az a képességük, hogy mindent határok és elválasztás nélkül tapasztaljanak meg és lássanak.

• Az emberben mindig a jót tudják és akarják meglátni, mert tudatában vannak, hogy minden Istentől jön; egyszerűen mindenkit szeretni akarnak.

• Már fiatal korukban képesek (tudattalanul) célzottan bevetni magas frekvenciájukat (így például közelednek olyan emberekhez vagy gyerekekhez, akiknek szerintük energiára van szükségük).

• Törődnek másokkal, kiállnak az igazságosság mellett és megpróbálnak objektivitásukkal békét teremteni.

• Intuíciójuk, energia- és gondolatcseréjük, nyíltságuk révén nagyszerűen képesek kommunikálni.

Ha már idősebbek lesznek az indigó gyerekek, alapvetően minden szakmában dolgoznak majd. Megvan az a képességük, hogy összekössék a
spiritualitást és a tudományt.

Az interkommunikáció területén született új felfedezések is olyanok (internet és telekommunikáció), mintha ezeknek a gyerekeknek találták volna ki őket.

Gazdagabbá teszik, meggyógyítják és átalakítják majd társadalmunkat mentalitásukkal, ötleteikkel és kreativitásukkal. Ha sikerül elterjeszteni a világban az őszinteséget és a becsületességet, akkor olyan új alap alakul ki, amely további spirituális növekedést tesz lehetővé.

A világ globalizációja ezzel gyorsabban haladhatna, és az emberek több békét, nyugalmat, örömet és teljességet találnának a Földön azáltal, hogy egymással és nem „egymás ellen” élnek.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..