Az intuíciód üzenete hétvégére

Az intuíciód üzenete hétvégére

Az energia, ami körbevesz gyökeresen más, nem hiába hívjuk ÚJ-nak. Sokszor nem fog működni az, amit megszoktál. Lehet,hogy a régi gyógyító módszereid, technikáid nem fogják hozni a megszokott eredményeket. Légy türelmes, nem veled van a baj.

Akárcsak a testednek, a tudatodnak is időre van szüksége ahhoz, hogy megszokja a megváltozott környezetet.

az-intuiciod-uzenete-hetvegere

Légy rugalmas, fedezd fel, hogy mindent lehet másképpen is csinálni. Lehet, hogy egy meditáció, egy jógaóra vagy egy léböjt teljesen mást fog adni, és nem fogod azt érezni amit megszoktál. De a hétköznapi dolgaid, örömforrásaid sem fogják hozni az elvártakat.

Légy elfogadó magaddal szemben is! Azaz ne hibáztasd magad azért, mert mostanában furcsaságokon mész keresztül. Ne hibáztasd magad azért, mert csak pihenni szeretnél, és semmi energiát nem érzel semmihez. Sokadszorra írom, de fontos: légy türelmes magaddal szemben – csakúgy mint embertársaiddal. Ügyelj arra, hogy mindenki egy nehéz, felengedési állapoton megy keresztül, ezért könnyebben jöhetsz ingerült állapotba, vagy úgy érzed, hogy semmi sem motivál. Ez utóbbi miatt ne aggódj, ha azt tapasztalod magadon, hogy nincs semmi, ami megmozgasson, mert csak ülnél egész nap és pihennél.

S csináld azt, mintha egy fagyban töltött nap után a forró kádban tennél: csak pihenj, lazíts, és engedd el magad minél jobban. Engedd szétfolyni a tested, akárcsak a tudatodat. Mint ahogyan a fagyott részek felmelegednek, oldódnak, beindul a mozgás, nő a rezgés: ez egy szétfolyáshoz hasonló állapot, akárcsak amikor a jég felolvad.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!