Az Univerzum Tündéreinek Útmutatása

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A világegyetem tündérei minket is nagy becsben tartanak és igyekeznek a helyes döntés vagy irány felé terelni minket. Figyeljünk rájuk. Lassítsuk le rohanó életünket egy kicsit és hallgassuk meg mit javasolnak annak érdekében, hogy életünk boldogabb és eredményesebb legyen.

A.:

Lehet, hogy saját helyzetünk is ingatag még, így érdemes önvizsgálatot tartanunk arról, vajon hová vezetnek bennünket késztetéseink, szenvedélyeink, szerelmi életünk. Nem váltunk-e rabjává valamely téves elképzelésünknek, vagy valamely szélsőséges érzelemnek. Ez az időpillanat a belső megvilágosodás és a termékenység ideje, de csak akkor, ha őszinték vagyunk önmagunkhoz, és a megfelelő helyre szórjuk el a kibontakozás és jövőnk biztonságának magjait.

B.:

Ahogyan a májusi eső megtermékenyíti a földeket és élteti a nemrég kisarjadt vetést, úgy ez a lap számodra is azt jelzi, hogy van valami az életedben, ami már szépen legyökeresedett, és ami érdemes rá, hogy hosszú távon is az életed része legyen. Ha törekedsz az összhangra, az együttműködésre, akkor megbízható fejlődést, gyors előrejutást, sikereket tapasztalhatsz, legyen szó akár munkáról, akár kapcsolatról. Talán te magad is érzed, hogy kedvező, felívelő fázisban vagy, s terveid a megfelelő irányban haladnak. Megbízhatóságodnak, lojalitásodnak nagy része van a sikereidben, ezért sáfárkodj továbbra is okosan a szerencséddel!

C.:

Lassan, de biztosan jobbra fordulnak a dolgok az életedben. Eljön a gyógyulás ideje, amely nem csak átvitt értelemben, hanem valódi betegség esetén is biztató jelzés lehet számodra. A tavasz eljövetele azonban fokozatosan történik, ezért kell még egy kis idő, amíg körvonalazódnak a jó dolgok és szárba szökkenek az új elgondolások. A türelem most nagyon fontos, hisz az oktalan sietség tönkreteheti a dolgokat, és Te még csak egy ígéretes fordulópontnál állsz. Ne feledd azt sem, hogy a legszebb dolgok mindig mintha maguktól jönnének, ezért kár görcsösen erőltetned a történéseket. Fontos, hogy bizakodó légy, és pozitív elvárásokkal nézz a jövőbe, amely bizonyosan előnyös változásokat tartogat számodra.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..