A csillagjegyed szerint életed ezen területén számíthatsz a legnagyobb változásra 2019-ban

Az új év mindig tele van új lehetőségekkel. Ilyenkor úgy érezzük, hogy tiszta lappal indíthatunk és nyitottak vagyunk az életünket érő pozitív változásokra. Vajon a csillagok állása hogyan kedvez majd nekünk a 2019-es esztendőben? A csillagjegyed segít némi tájékoztatást nyújtani.

Kos

A Kosok a pénzügyeik terén fognak pozitív változást tapasztalni. Nem szabad hagynod, hogy a hirtelen jött növekedés a fejedbe szálljon és meggondolatlanul cselekedj. Érdemes hagynod a dolgot kibontakozni és engedni, hogy magát fialja a pénz. Ha kitartó vagy, az év végére szépen gyarapodhat a vagyonod.

Bika

Régóta nyomja egy elég nagy lelki teher a válladat, amitől egyszerűen képtelen voltál eddig megszabadulni. A 2019-es évben úgy tűnik, végre sikerül megoldani a helyzetet és teljes erőddel koncentrálhatsz a pozitív dolgokra az életedben.

Ikrek

Számodra a családi kapcsolatok terén várható jelentős változás. Ez jelentheti azt, hogy egy újabb taggal bővül a család vagy rég nem látott, elhidegült rokon tér vissza a család körébe. Esetleg a meglévő viszályok csendesülnek el és mélyülnek el eddig felszínesnek vélt kapcsolati szálak.

Rák

Ebben az éven végre eléred azt, hogy nem csak nagyszabású terveket hozol majd, hanem ténylegesen meg is valósítod őket. Sőt mi több, nem csak akcióba lendülsz, de komoly sikereket is el fogsz majd érni, ami még nagyobb önbizalmat kölcsönöz neked és ennek eredményeképpen az önmagadról alkotott képed is pozitív irányba fog változni.

Oroszlán

Ez az év a tanulás, az új ismeretek és új készségek megszerzésének éve lesz az Oroszlánoknak. Olyan dolgokba fogsz bele idén, amikre eddig még csak nem is gondoltál és teljesen új kapuk nyílnak majd a világra ennek eredményeképpen.

Szűz

Számodra kezdetben nem lesz valami egyszerű a 2019-es év. Olyan dolgokkal fogod szembetalálni magad, amiket eddig szívesebben sepertél a szőnyeg alá. Azonban eljött az ideje, hogy megküzdj velük. De ne aggódj, mert győztesként fogsz kikerülni a harcból és egy sokkal erőseb önmagadat ismered meg a folyamat végén.

Mérleg

Olyan erőteljes változás fog történni az életedben, ami teljesen megváltoztatja azt, ahogyan eddig az emberekhez viszonyultál. Nagy örömmel fogod fogadni ezt a változást, amelyhez bizonyos fokú felelősség is társul majd, de nem bánod és bátran állsz a rád váró feladatok elébe. Ezzel egyetemben magadra is máshogyan tudsz tekinteni majd.

Skorpió

Ha eddig úgy érezted, hogy semmi nem akar összejönni az életedben, akkor itt az ideje, hogy felkészülj, mert szerencsés időszak következik. Fontos, hogy készen állj a változásra, mert okosan és ügyesen kell fellépned, hogy idejében nyakon csípj egy hatalmas lehetőséget. A szerencse mostantól a te pártodon áll majd.

Nyilas

Ez az év nagy és komoly változásokat hoz majd számodra. Olyan fontos feladatokkal kell majd szembenézned, amelyek alapjaiban fogják meghatározni a jövődet. Nem kell félned, mert ügyesen kiállod majd a próbát és biztos lehetsz benne, hogy nem lesz ezentúl olyan dolog, amire ne lennél képes a boldogságod elérése érdekében.

Bak

Végre úgy érzed, hogy elértél egy olyan pontra az életedben, amire mindig is nagyon vágytál. Eljött az ideje, hogy élvezd a kemény munkád gyümölcsét. Lazíthatsz egy kicsit, eközben pedig eltervezheted, hogy mi legyen a következő cél az életedben, amiért olyan szívósan harcolsz majd, ahogy eddig mindenért, amit elértél.

Vízöntő

Ebben az évben pozitív változásokat tapasztalhatsz meg, elsősorban a szerelmi életed területén. Lehet ez a már meglévő párkapcsolatod elmélyülése és lelki kapcsolatotok magasabb szintre emelkedése, ugyanakkor egy olyan új szerelem érkezése, amely fenekestől felforgatja majd az életedet. Komoly döntéseket kell meghoznod ezzel kapcsolatban, de a végén örömmel konstatálod majd a dolgok pozitív kimenetelét.

Halak

Ha régóta fontolgatod, hogy munkahelyet válts, akkor ez lesz a legjobb időszak számodra. Egy jó lehetőség érkezik, amelyet kár lenne elszalasztanod, mivel mindig is erre vágytál és végre tényleg ki tudsz teljesedni a munkádban, ami nagyon fontos számodra, hiszen ha nem vagy boldog a munkádban, az rányomja a pecsétjét az életed egyéb területeire is.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

14 hozzászólás

 1. Hálásan köszönöm áldás

 2. Avatar Erika Diosi szerint:

  Köszönöm szépen

 3. Avatar Valeria Jancuska szerint:

  köszönöm legyen igaz

 4. Avatar Valeria Jancuska szerint:

  köszönöm legyen igaz

 5. Avatar Erzsebet Talaber szerint:

  Köszönöm szépen.

 6. Avatar Edit Hajduné szerint:

  Kőszönöm szépen.

 7. Hálásan köszönöm úgy legyen! Ámen!

 8. Avatar Erika Nogradi szerint:

  Köszönöm igy legyen.♥️

 9. Avatar Eva Csonti szerint:

  Hálásan köszönöm Ámen Áldás

 10. Avatar Révész Ilona szerint:

  Nekem vègre jó dolgokat jósolnak 😂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!