Csütörtöki horoszkóp, December 12., Itt az alkalom, hogy alapos átgondolás után rendet teremts az életedben

Kos

Kissé ellentmondásos napra van kilátásod. Nehézségekre, bonyodalmakra számíthatsz, de képes leszel kivágni magad a zűrös helyzetekből. Lehet, hogy valaki a segítségedre szorul. Te készségesen állsz a rendelkezésére. A szerelmi életed fellendülőben, könnyedén aratsz sikert a másik nemnél.

Bika

Népszerűségre számíthatsz, ha nem panaszkodsz állandóan. Pillanatok alatt képes vagy kifordulni a jókedvedből, ha kritikát kapsz. Megvan benned az a képesség, hogy ellenségnek lásd azt, aki bírálni merészel téged. Próbálj ezen minél hamarabb változtatni, ha nem akarsz még több haragost magadnak.

Ikrek

Itt az alkalom, hogy alapos átgondolás után rendet teremts az életedben. Ma egy kissé szórakozottabb és lassúbb leszel, mint ahogyan azt tőled eddig megszokták, és ami nem igazán jellemző rád. Engedj teret a kitűnő ötleteidnek, ugyanis azok a megoldások, amik a fejedben vannak, valóban nagyszerűek.

Rák

A dolgok megvalósításában és a kommunikációban ma kiválóan bizonyíthatsz. Viszont csalódhatsz valakiben, akiről nem is gondolnád. Ne tulajdoníts ennek túl nagy jelentőséget, hiszen holnapra már el is felejted az egészet. Arra azért emlékezz a későbbiekben is, hogy az igazi barát a bajban ismerszik meg.

Oroszlán

Ügyelj arra, hogy igazságos légy másokkal szemben. A bíráskodás amúgy sem a te dolgod. Pénzügyi vonatkozásban nem alakulnak olyan jól a dolgaid, mint ahogyan tervezted. A tartalékok felélése nem kerülhető el. Fogd vissza most az igényeidet, ez ideig-óráig segíthet áthidalni a súlyos anyagi problémát.

Szűz

Lelki megpróbáltatásoknak lehetsz kitéve, és ez fizikai problémákban is jelentkezhet. A testi szerelmet sokszor arra használod, hogy manipuláld a párodat. Nehezen bújsz ki ebből a szerepből, de meg kellene tenned. Ma szembesülsz bizonyos korlátokkal, amelyeknek az a célja, hogy változtass a szemléleteden.

Mérleg

Ma rádöbbensz arra, hogy az olyan szerelem, amely nélkülözi a lelkiséget, nem tarthat túl sokáig. Érzed, hogy lassan szűnik a kezdeti lángolás, de azt is tudtad, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehetett volna hosszú távon jövője. Erőszakos megoldások helyett várd meg inkább a cselekvésre alkalmas időszakot.

Skorpió

Ami eddig nem rendeződött, az talán egyelőre nem is fog. Ha ezt tudomásul veszed, akkor felszabadulhatsz a rád nehezedő lelki nyomás alól. Szívesen dolgozol, ha a munkáddal tisztességes összeget kereshetsz. A mai nap megfelelő lehet új kapcsolatok teremtésére, és a jövődet érintő, fontos megbeszélésekre.

Nyilas

A régóta megoldatlan érzelmi problémáid miatt a mai napon kissé türelmetlen és hirtelen lehetsz. Az egzisztenciális gyarapodás és a fejlődés lehetősége viszont stabilitást és megnyugvást jelenthet számodra. Ebből a sikerélményből erőt meríthetsz. Elismerik a munkádat, és te is elégedett lehetsz magaddal.

Bak

Semmi sem sikerül, úgy érzed, ma minden ellened dolgozik. Ezen a napon több ügyet kellene elintézned, de mindenhol akadályokba ütközöl. Mivel több elvárásnak is meg akarsz felelni, zűrös napra számíthatsz. Jobban mennek majd a dolgok, ha elfogadod a szükséges változásokat és teszel a megvalósulásért.

Vízöntő

Ma erős érzelmi viharok dúlnak benned, ezért legjobb, ha kerülöd a partneredet, és inkább a munkahelyi feladataidra koncentrálsz. Így meg tudod védeni magad az esetleges áskálódásaitól és legalább a lemaradásaidat is képes leszel behozni. Sokat szenvedsz azért, hogy végre megtaláld a lelki békédet.

Halak

Nagyszerűen kezdődik a napod, és tökéletesen is fejeződhet be. Lassan enyhül a benned felgyülemlett feszültség, már látod a fényt az alagút végén. Új esélyeket kaphatsz, csak komolyan kell venned őket, és nem szabad minden lehetőséget kényelemből vagy félelemből elhessegetned. Bíznod kell magadban.

 

3 thoughts on “Csütörtöki horoszkóp, December 12., Itt az alkalom, hogy alapos átgondolás után rendet teremts az életedben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..