Kos

Légy körültekintőbb és megfontoltabb a párkapcsolatodban. Ne viselkedj meggondolatlanul és felelőtlenül, ne keress mellékvágányokat, és ne tegyél olyan dolgokat vagy kijelentéseket, amelyeket később könnyen megbánhatsz.

Bika

A szívügyeidet illetően komoly izgalmakat tartogat ez a nap. Jelentős beszélgetésre kerülhet sor a pároddal, és valószínűleg a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a közösen kitűzött célok eléréséhez vezető úton.

Ikrek

Amit ma el akarsz végezni, annak valószínűleg nem lesz akadálya. Ha mégis másképp alakulnak a dolgok, akkor sem esel kétségbe, hiszen született optimista vagy. Jó kommunikációval ma fontos információk birtokába juthatsz.

Rák

Csak lelki téren okozhat gondot ez a nap, hiszen erőből és energiából nem lesz hiányod. Törekedj arra, hogy a munkádban jobban kihasználd a tudásodat és a kreativitásodat. Ha alaposabb vagy, akkor több érdekes ajánlatot is kaphatsz.

Oroszlán

Ma a szokásosnál is nagyobb késztetést érezhetsz az álmaid megvalósítására. Gyakran kerülhetsz a valóságtól elrugaszkodott hangulatba, ezért próbáld meg egyeztetni és átbeszélni a terveidet egy realistább szemléletű okos barátoddal.

Szűz

Ma váratlanul felpöröghetnek az események körülötted. Megeshet, hogy majd szétvet a méreg, de ne felejtsd el, hogy az idegesség csak arra jó, hogy magadat bosszantsd. A karriered ennek ellenére emelkedő tendenciát mutat.

Mérleg

Örömteli nap várható, minden életterületen nagyot tudsz alkotni. Szükséged lesz a rejtett képességeidre, hiszen több olyan feladattal is meg kell megbirkóznod, melyek kreativitást igényelnek. Számíts arra, hogy az elvárások is magasak.

Skorpió

Nagyszerű lehetőségek adódhatnak ezen a napon. Egzisztenciális és pénzügyi gondjaid most megnyugtatóan rendeződhetnek. A szokásosnál is jobban vágysz a természet közelségére, és egy meghitt, hangulatos, baráti beszélgetésre.

Nyilas

Nagy terveket szövögetsz, különösen érzelmi, párkapcsolati életedet illetően. Szeretnéd, ha pozitív irányba változnának szívügyeid, és ezért hajlandó vagy mindent megtenni. Van rá esélyed, hogy romantikus terveidet siker koronázza.

Bak

Lelki megpróbáltatásoknak lehetsz kitéve ma, és ez fizikai problémákban is jelentkezhet. Hajlamos lehetsz magadba fojtani problémáidat, pedig a partneredre számíthatnál. Ha rosszkedvű vagy, az árt az érzelmi életednek is.

Vízöntő

Csalódott vagy, megrendült a bizalmad valakiben, akinek eddig fontos szerepe volt az életedben. Nagy változások vannak készülőben, ami elkerülhetetlenül néhány dolognak a végét jelenti, és egyben lehetőséget ad az újrakezdésre is.

Halak

Nehezen találod a helyed ma, párkapcsolatodban is inkább a rosszat és az akadályokat keresed, mintsem az együttműködést. A lelki válságon és a problémákon a megfelelő kommunikációval gyorsabban túltehetnéd magadat.