Kos

Mintha kissé megcsappant volna a becsvágyad és a munkakedved. Ennek ellenére sokat dolgozol, és a munkahelyeden minden figyelem rád irányul. Ettől egyre idegesebbé válsz és gyengén teljesítesz. Pedig nincs miért aggódnod.

Bika

Ma sokat nosztalgiázol és visszavágysz a régi helyekre, hiányoznak egykori barátaid. Mostani kapcsolataid is mélyek, de az a feltétlen és teljes odaadás, amire egykor képes voltál, mintha eltűnt volna. Talán kicsit óvatosabb lettél.

Ikrek

Ma rengeteg energiád lesz, ezért keress olyan tevékenységet, amihez nem sok kedved volt eddig. Meglátod, most egykettőre megoldod. Arra azért ügyelj, hogy másokat ne sürgess. Nem várhatod el senkitől, hogy felvegye a tempódat.

Rák

Gondjaid megoldásában egyelőre nem számíthatsz sem a barátaira, sem pedig mások segítségére. Saját erődből sok mindenre képes vagy, de most valahogy nem igazán boldogulsz. Legyél különösen körültekintő a pénzügyeid területén.

Oroszlán

Kinyílt a világ, újra képes vagy odafigyelni másokra, és az érdeklődésed is a régi a másik nem iránt. Akár kapcsolatban élsz, akár keresed még az igazit, hamarosan váratlan, kedvező fordulatokra számíthatsz az érzelmi életedben.

Szűz

Ma sikerülhet kiszabadulnod egy számodra kellemetlen helyzetből, ami már régóta nyomasztott. Hosszú idő óta keresel olyan megoldást, amely nem okoz fájdalmat senkinek. Visszakapod a szabadságodat, rajtad áll, hogyan élsz vele.

Mérleg

Fontos lenne, hogy életednek minden területén minimálisra csökkentsd a frusztrációt. Ha valami nyomaszt, ha nem tudod letenni a problémáidat, akkor nemcsak lelki, de a testi szinten is várhatóan problémákkal kell szembenézned.

Skorpió

Nemcsak a jó, a rossz is elmúlik egyszer. Ma mindent derűsebben látsz, sokkal elviselhetőbbnek tartod a körülötted lévő embereket is. Hiszel magadban, és ez erőt ad. Irányítsd úgy a dolgaidat, hogy ez a jó érzésed sokáig megmaradjon.

Nyilas

Régóta húzódó egészségügyi problémád megoldódik, ami nagyon jó hatással van a közérzetedre. Egyre jobban vagy, és lelkileg is sokkal erősebbnek érzed magad. Tele vagy tettvággyal, megvalósíthatod a régóta dédelgetett tervedet.

Bak

Olyan magas az energiaszinted, hogy akár két ember helyett is tudnál dolgozni. Nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is képes vagy valami rendkívülit alkotni. Évezed a mai kihívásokat és büszke vagy a sikeresen megoldott feladataidra.

Vízöntő

Ha még nem vagy szerelmes, a mai napon találkozhatsz valakivel, akibe első pillantásra beleszeretsz. A munkahelyeden folyamatosan ingerelnek, de ne szállj bele semmiféle vitába, mert most nem fogod tudni a saját igazadat bizonyítani.

Halak

Igyekezz minden fontos tervedet véghezvinni, mert ma nagyon kedvezőek lesznek a lehetőségeid. Még azokat a dolgokat is játszva sikerül megoldanod, amelyeket eddig elképzelhetetlennek tartottál. Foglalkozz többet a pároddal is.