Csütörtöki Horoszkóp, Szeptember 5. ~ Bátran meg kellene keresned azokat az eszközöket, amelyekre szükséged van

Napi horoszkóp Kos

Pontosan tudod, hogy milyen sok tanulnivalód van, most mégis te akarsz tanítani másokat. Erős benned a vágy arra, hogy átadd a tudásodat, és legalább annyit megtaníts másoknak, amennyit már te magad tudsz. Ma akadnak is tanítványaid, de nem biztos, hogy olyan lelkesek lesznek az átadott tudással kapcsolatban, mint ahogyan azt te szeretnéd.

Napi horoszkóp Bika

Valaki el akarja venni a kedvedet valamitől, ami iránt nagy-nagy lelkesedést érzel. Ne felejtsd el, hogy ő nem azért akar erről lebeszélni, mert ez a dolog nem sikerülhet. Nem, ő egyszerűen csak félt téged. Ez a félelem azonban nem a realitásból táplálkozik. Ha megőrzöd a lelkesedésedet azzal bebizonyíthatod mindenkinek, hogy az álmok megvalósíthatóak.

Napi horoszkóp Ikrek

Úgy érzed, hogy valaki rád akaszkodik csütörtökön. Lehet, hogy szeretné megtudni a titkaidat, vagy a szakmai fogásaidat, esetleg más előnyt remél abból, hogy szorosan rád tapadt. Nem kell kiszolgálnod az ő érdekeit és nem kell úgy ugrálnod, ahogyan ő fütyül. Meghúzhatod a határaidat de csak akkor, ha kedvesen, udvariasan és jókedvűen tudod azokat meghúzni.

Napi horoszkóp Rák

Sokkal egyszerűbb dolgod van, mint ahogy azt mások el akarják hitetni veled. Valójában nincs okod arra, hogy túlbonyolítsd az életedet, és könnyen kiderülhet, hogy mások is tévedésből vagy félreértésből bonyolítják túl a sajátjukat. Csütörtökön keresd az egyszerűséget, keresd az egyszerű megoldásokat, mert minden sokkal könnyebb lesz így.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..