INTUÍCIÓ

Derítsd ki a karmikus számodból, hogy milyen hibát követtél el előző életedben, és hogy tudod helyrehozni mindazt most!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A karmikus számok az indiai numerológia szerint működnek. Így ha nem hiszünk a reinkarnációban, akkor nincs sok értelme annak, hogy elolvassuk a leírtakat.

Hogyan számoljuk ki a karmikus számunkat!

Ez egyszerű. Annyit kell tennünk, hogy a születési napunkból kivonjunk az 1-et. Ha egyjegyű számon születtünk, például 7-én, akkor 7-ből 1-et az 6, és máris megkaptuk a karmikus számot, azonban, ha kétjegyű napon születtünk, például 26-án, akkor vonjunk ki 1-et, ami 25, majd adjuk össze a kapott két számot, tehát 2 meg 5 az 7, így a karmikus szám a 7-es. Ha 20-án születtünk, akkor 1-et kivonva az 19, 1 meg 9 az 10, de ez eseten tovább kell folytatni az összeadást, így 1 meg 0 az 1 marad, tehát a karmikus szám ez esetben az 1-es.

0-ás

Ez az jelenti, hogy új lélek vagy, az első életedet éled, vagy azt, hogy az előző életedben mindent elintéztél, nem hoztál semmi sérelmet magaddal mostani életedben. Az életed most teljesen elölről kezdődik, örülj a tiszta lelki fejlődésednek.

1-es

Meg kell tanulnod függetlennek lenni. Eddig mindig függtél valakitől, vagy valamitől, így most itt az ideje, hogy talpra állj és megvalósítsd önmagad. Ha ez sikerül, akkor minden téren sikerekre számíthatsz, azonban lehet, hogy hosszabb időre nem találsz majd párt magadnak.

2-es

A mostani életedben azt kell megtanulnod, hogy miként tudsz másokkal szót érteni. A 2-es szám azt jelzi, hogy az előző életedben kihasználtál embereket, és most ennek érezheted a negatív hatásait. Hallgass a megérzéseidre, ne légy szkeptikus. Előfordulhat, hogy gondoznod kell valakit a mostani életedben, aki rászorul a segítségedre.

3-as

Lehetséges, hogy előző életedben nem vettél mindent komolyan, beképzelt és léha voltál. Sőt, mást is becsaptál annak érdekében, hogy elérd a céljaidat és feljuss a piramis csúcsára. De ennek most vége, mert elérkezett az idő, hogy felelősséget vállalj a tetteidért, és vedd komolyan az életbevágóan fontos dolgokat.

4-es

Az előző életedben lusta ember voltál, ezért most dolgoznod kell azért, hogy elérd a céljaidat. Többet kell dolgoznod, mint a körülötted lévő emberek, de a fáradozásaid kifizetődnek. Az igazi gazdagság akkor jön el, ha olyan dologgal foglalkozhatsz, amit szeretsz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

2 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!