INTUÍCIÓ

Derítsd ki a karmikus számodból, hogy milyen hibát követtél el előző életedben, és hogy tudod helyrehozni mindazt most!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

5-ös

Az előző életedben szabad, gondtalan életet éltél, amikor senki sem fogott vissza. Most viszont sokat kell még tanulnod azért, hogy megvalósítsd a lelki szabadságot, amiért áldozatokat is kell hoznod. Figyelj oda az egészségedre, mert kimerülhetsz, és vedd körbe magad olyan emberekkel, akik megértenek, elfogadnak.

6-os

Lehet, hogy előző életedben elárultad egy közeli ismerősödet, vagy elhagytad a családodat. A 6-os szám így most arra tanít, hogy bízzál a család erejében, támogasd a barátaidat, és tégy meg mindent a szerelmedért, mert ez hozzájárulsz ahhoz, hogy jobb ember légy.

7-es

Ez a szám azt jelenti, hogy eddig nem szántál kellő időt a lelki, spirituális énedre, annak fejlesztésére. Valószínűleg azért, mert nagyon lefoglaltak az anyagiak és a szakmai sikerek. Azonban ha most odafigyelsz lelki igényeidre, vágyaidra, akkor minden egyensúlyba kerül.

8-as

Az előző életedben fontos tisztséget tölthettél be, de éppen emiatt kihasználtál más embereket, hogy meggazdagodj. Most viszont észre figyelembe kell venned más emberek véleményét, tiszteletben kell tartanod a kéréseiket, döntéseiket. És végül rá kell gyere arra, hogy a barátság fontosabb, mint a pénz.

9-es

Az előző életed hibáiból kiindulva most azt tapasztalod, hogy a szeretteid, barátaid nem értenek meg, nem állnak ki melletted. Rendezned kell a kapcsolataidat, mert csak így tudsz lelkileg, érzelmileg fejlődni. Vállalj önkéntes munkát, segíts másokon, jót fog tenni.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

2 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!