Derítsd ki a karmikus számodból, hogy milyen hibát követtél el előző életedben, és hogy tudod helyrehozni mindazt most!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

5-ös

Az előző életedben szabad, gondtalan életet éltél, amikor senki sem fogott vissza. Most viszont sokat kell még tanulnod azért, hogy megvalósítsd a lelki szabadságot, amiért áldozatokat is kell hoznod. Figyelj oda az egészségedre, mert kimerülhetsz, és vedd körbe magad olyan emberekkel, akik megértenek, elfogadnak.

6-os

Lehet, hogy előző életedben elárultad egy közeli ismerősödet, vagy elhagytad a családodat. A 6-os szám így most arra tanít, hogy bízzál a család erejében, támogasd a barátaidat, és tégy meg mindent a szerelmedért, mert ez hozzájárulsz ahhoz, hogy jobb ember légy.

7-es

Ez a szám azt jelenti, hogy eddig nem szántál kellő időt a lelki, spirituális énedre, annak fejlesztésére. Valószínűleg azért, mert nagyon lefoglaltak az anyagiak és a szakmai sikerek. Azonban ha most odafigyelsz lelki igényeidre, vágyaidra, akkor minden egyensúlyba kerül.

8-as

Az előző életedben fontos tisztséget tölthettél be, de éppen emiatt kihasználtál más embereket, hogy meggazdagodj. Most viszont észre figyelembe kell venned más emberek véleményét, tiszteletben kell tartanod a kéréseiket, döntéseiket. És végül rá kell gyere arra, hogy a barátság fontosabb, mint a pénz.

9-es

Az előző életed hibáiból kiindulva most azt tapasztalod, hogy a szeretteid, barátaid nem értenek meg, nem állnak ki melletted. Rendezned kell a kapcsolataidat, mert csak így tudsz lelkileg, érzelmileg fejlődni. Vállalj önkéntes munkát, segíts másokon, jót fog tenni.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Oldal 1 Oldal 2