Skorpió

Az asztrológusok szerint a Skorpió az egyik legszokatlanabb csillagjegy. Az energiája is különleges, rendkívül erős és varázslatos.
A szokatlan energiái segítségével a Skorpió könnyen elpusztít mindenkit, akiről úgy véli, hogy az ő útjában áll.
A Skorpió csak első pillantásra, édes és kedves ember. De ha felbosszantod Őt, akkor könnyen kifordul magából. Ha megsérted, nem képes azt elfelejteni neked soha. Sőt, ha sérelem éri, gondolkodás nélkül megbosszulja.
Amit adsz, azt kapsz. Ezt vallja. Tehát a Skorpióval jobb, ha barátságot kötsz, vagy legalábbis tarts fenn vele semleges kapcsolatot. Jobb, ha soha nem lesz ellenséged.

Ikrek

Ennek a csillagjegynek a képviselői, anélkül, hogy észrevennék, könnyen megsértik a másik személyt. Tökéletesen kitalálják mások gondolatait és érzéseit. És akarva-akaratlanul is visszaélnek ezzel a tudással.
Könnyen megsemmisítik a másik embert és ezt csendben élvezik is. Ők akarnak mindig győzni, nem lehet náluk jobb.
És ezt a versengést nagyon élvezik. Az Ikrek könnyedén összetörheti a szívedet, és nem is veszi észre ezt. Meglehetősen nehéz energiái vannak.
Az Ikrek megfékezése nagyon nehéz. Csak néhány embernek sikerülhet ez…

Halak

Nagyon nehéz kommunikálni a Halakkal. Csak első pillantásra kedves emberek, szimpatikusnak tűnnek rögtön.
Azonban a Halaknak van egy nagyon rossz tulajdonsága. Azt hiszik ők sosem hibázhatnak, sosem tévedhetnek. Inkább rákenik másokra a hibákat, mintsem magukba nézzenek. Szeretnek másokat hibáztatni.
Tiszta ideges tud lenni, ha valaki szembesíti a hibáival és ezeket merően tagadja is. Tökéletesnek hiszi magát és felsőbbrendűnek.
Ha ellent mondasz neki, véged, soha többet nem áll szóba veled.