Ez az 5 csillagjegy a legnyitottabb -Te köztük vagy?

Oroszlán

Az Oroszlán a legkisebb erőfeszítés nélkül bűvöli el a körülötte lévőket. Elég mindössze egyetlen vonzó és bájos mosoly vagy pillantás, és máris mindenki őt akarja megismerni. Alapból sincs problémája az önbizalommal, de társaságban egészen hihetetlenül magabiztos. Minél többen veszik őt körül, annál jobban érzi magát. A figyelem pedig arra inspirálja, hogy még inkább megmutathassa önmagát. Mindenről és mindenkivel képes csevegni, neki az ismerkedés sosem okoz problémát.

Mérleg

A Mérleg vonzó külsejével és kedvességével könnyen illeszkedik be bármilyen társaságba. Pozitív kisugárzásával még a nagyobb partikon is könnyedén magára hívja a figyelmet, valójában a nélkül, hogy erre bármilyen erőfeszítést tenne. Nagyon szeret ismerkedni, szívesen beszélget ismeretlenekkel is, nagyon nyitott és barátságos csillagjegy. Minden helyzetben tudja, milyen szavakat használjon, sosem esik zavarba, amikor társalognia kell.

Nyilas

A Nyilas talán a legnyitottabb csillagjegy. Rendkívül kíváncsi, nagyon szeret ismerkedni, ami mind-mind az önismeret útján segíti őt. Az utazásai során is szívesen beszélget a helyiekkel csupán azért, hogy minél több információt, érdekességet gyűjthessen. Nagyon könnyen kezdeményez beszélgetést bárkivel, néha egy picit talán túl könnyelműen is. Kétségtelen, őt nem zavarja, amikor ki kell lépnie a komfortzónájából.

Oldal 1 Oldal 2
Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

1 Response

  1. Avatar Istvan Fodor szerint:

    Még széphogy 👍

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!