Ez tesz igazán vonzóvá a férfiak szemében a horoszkóp szerint

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nem a tökéletes smink vagy a legtrendibb öltözéked tesz téged igazán vonzóvá a férfiak szemében. Minden csillagjegynek akad egy olyan tulajdonsága, melyen bizony megakad a férfiak szeme. A horoszkópból kiderül, mi az, amit nagyon is érdemes kihangsúlyoznod.

A Kos

Kos jegyűként nyitott a személyiséged, rendkívül vonzó, nem mellesleg romantikus típus vagy. Munkahelyeden a megjelenéseddel, a kisugárzásoddal szinte „megrészegíted” a hangulatot. A megmagyarázhatatlan és senki másra nem jellemző természetes illatoddal vonzod magadra tudattalanul is a férfiak figyelmét.

A Bika

Bika jegyűként amolyan tyúkanyó típusnak számítasz. Bárki is támadja meg a szeretteidet, vagy mondjon róluk valamilyen rosszat, te azonnal és keményen kiállsz a védelmükben. Pontosan ez a gondoskodó és védelmező tulajdonságod tesz téged igazán vonzóvá a férfiak szemében. Pontosan tudják, hogy melletted semmiben sem szenvednek hiányt.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként vonzó kisugárzásoddal valójában mágnesként vonzod a férfiak tekintetét. Már önmagában az is figyelemfelkeltő, amilyen könnyedén és egyszerűen társalogsz bárkivel, nem beszélve a hangodról, a külső megjelenésedről. Valójában te nagyon is tudod, a széles arzenálból melyik fegyvert vesd be, amikor csábítani szeretnél…

A Rák

Rák jegyűként kedves, romantikus, nem mellesleg meglehetősen kiszámíthatatlan típus vagy. Az egyik pillanatban tervezel valami fontosat, amit a következőben félresöpröd valami izgalmasabb kedvéért. Nemcsak gondoskodó természeteddel hívod fel magadra a figyelmet, de árad belőled a vonzerő, a sejtelmességnek, a távolságtartásnak köszönhetően.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként te is nagyon nyitott és vidám típus vagy. Szereted a vicceket, szívesen szórakoztatod a környezetedet poénos történetekkel. A férfiak nagyon könnyedén beléd zúgnak, hiszen hihetetlen könnyedséggel csavarod őket az ujjad köré. Élvezed a figyelmet, és pontosan tudod, téged nem lehet nem észre venni.

A Szűz

Ha létezik csillagjegy, aki mindenkor tökéletesen teljesíti a kihívásokat, ráadásul fitogtatás nélkül teszi azt, ez a csillagjegy biztosan te vagy. Szűz jegyűként téged kivételes talpraesettséged tesz nagyon vonzóvá a férfiak szemében. Isten ments, hogy bárki is betámadja a szeretteidet, mert te is igencsak határozottan állsz ki mellettük és saját véleményed mellett is.

A Mérleg

Mérleg jegyűként folyamatosan az egyensúlyra törekszel, nagyon figyelmes típus vagy, nem mellesleg gyönyörű külsővel áldott meg a sorsod. Diplomatikus személyiséged nagyon vonzóvá tesz téged, ahogyan az is, hogy figyelmesen hallgatod a többieket. A problémáidat képes vagy megoldani, a lelkedből árad a szépség, a harmónia. Azok közé tartozol, akiknek lehetetlenség ellenállni.

A Skorpió

Skorpió jegyűként téged tartanak az állatöv legszexibb csillagjegyének. Szóval, valójában a kisugárzásoddal felhívod magadra a figyelmet a nélkül, hogy bármit is tennél azért. Nem feltétlenül a külső megjelenésed csábítja a férfiakat, de aki egyszer is a szemedbe néz, annak azonnal rabul ejted a szívét. A szenvedélyed, az elszántságod pedig mindent elsöprő.

A Nyilas

Nyilas jegyűként kalandozó lelked, a nyitottságot, az optimista életszemléleted csodaszéppé varázsol téged. Nem mellesleg elképesztően empatikus típus vagy. Pontosan ez a kettősség tesz téged nagyon vonzóvá. Kalandra vágyó, mégis megértő és figyelmes személyiségednek képtelenek a férfiak ellenállni. Melletted csöppet sem unalmas az élet.

A Bak

Bak jegyűként fegyelmezett, magabiztos, kiszámítható és megbízható csillagjegynek tartanak téged. A türelmed, mint a tengerek: végtelen. Megértő és figyelmes társra lelnek benned a férfiak. Nem véletlen, hogy könnyedén besétálnak a szerelmi „csapdádba”. Aztán nem is akarnak onnan többé kiszabadulni vagy menekülni.

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként bámulatos az intellektusod. Nagyon szabad a lelked, önálló és magabiztos vagy, sokszor nem könnyű megérteni téged. Mégis pontosan tudod, mikor és hogyan használd a szavakat, hogy azokkal célba találj a férfiaknál. Bölcsességed, a szabadság iránti vágyad gyönyörűvé és ellenállhatatlanná tesz téged.

A Halak

Halak jegyűként talán a legempatikusabb, a legfigyelmesebb típus vagy. Belőled is árad a bölcsesség, az intelligencia. Ha minden még nem lenne elég a csábításhoz, elég csak a szemedbe nézni, melyek bámulatosan kifejezőek és mágnesesen vonzóak. 12. csillagjegyként te valójában egy picit birtoklod a többiek pozitív tulajdonságait is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..